POLİS HAFTASI MASA TENİSİ MÜSABAKALARI BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Masa Tenisi Müsabakaları düzenlendi.

06 Nisan 2014 Pazar 11:12
POLİS HAFTASI MASA TENİSİ MÜSABAKALARI BAŞLADI
Erzurum’da Polis Haftası münasebetiyle Masa Tenisi müsabakaları düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş tarafından Masa Tenisi Müsabakaları organize edildi. Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalara 200’ü aşkın sporcu katıldı. 10’a yakın masa tenisi masasında gerçekleşen müsabakalar kıran kırana geçiyor. Müsabakaların iki gün süreceğini ifade eden Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, çok sayıda tecrübeli hakeminde karşılaşmalarda görev yaptığını söyledi. Açılış törenin ardından yapılan müsabakaların ilk gününde eleme karşılaşmalarının yapıldığına vurgu yapan Durmuş, müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet altını ve madalya hediye edileceğini belirtti.

Durmuş, “Emniyet Müdürümüz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri ile bu müsabakaları yapıyoruz. İlginin bir hayli fazla olması bizleri oldukça sevindirmiştir” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 06.04.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.