PALANDÖKEN KARTALLARI, ŞAHİNİ AVLADI

Palandöken Belediyesi geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi. Kendi evinde ağırladığı Şahinbey Belediyeyi 3-1 yenen Palandöken, taraftarının coşkusuyla bütünleşti.

15 Aralık 2014 Pazartesi 17:12
PALANDÖKEN KARTALLARI, ŞAHİNİ AVLADI
Palandöken Belediyesi 10. Hafta maçında Şahinbey Belediyesini 3-1 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda oynanan maçta Palandöken Belediyesi 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmasını bildi. Çekişmeli başlayan maçta ilk set 25-21 Şahinbey Belediyesi’nin üstünlüğüyle kapandı. İkinci sete taraftarının desteğiyle başlayan Palandöken zorlansa da ikinci seti 25-23 kazanarak maça ortak oldu. Üçüncü sette taraftarının coşkusuyla bütünleşen Palandöken smaçörlerinin oyunuyla sayı bulurken bloklarla da rakibine şans tanımadı. İki teknik molada önde giren Palandöken seti 25-13 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.
SON SET NEFESLERİ KESTİ
Son sete istediği gibi başlayamayan Palandöken ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Karşılıklı sayılarla geçen maçta Şahinbey Belediyesi. İkinci teknik molaya 18-16 önde girse de maçı koparamadı. Bu moladan sonra smaçörlerinin tekrar devreye girmesiyle Palandöken 17-16 öne geçti. Palandöken etkili servisleriyle sayı bulunca durum 21-19’a geldi. Bu skordan sonra Şahinbey antrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu mola aldı. Moladan sonra da istediği oyunu oynayamayan Şahinbey, skor 23-20 olunca Çobanoğlu tekrar mola almak zorunda kaldı. Moladan sonra Palandöken rakibine sayı vermeyerek maçı 25-20 kazandı. Palandöken Belediye bu sonuç ile puanını 5’e çıkararak 11. Sıraya yükselirken Şahinbey 8 puanda kalarak 10. Sıradaki yerini korudu. Palandöken Belediyesi takımı haftaya Galatasaray Fxtcr takımı ile İstanbul’da karşılaşacak.

Salon: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mehmet Demirdelen, Ömer Aşıkoğlu
Palandöken Belediyespor: Niyazi Durmaz, Valkiers, Umut Baran, Ömer, Tadeu Fazio, Martins, Ali Çayır (Ramis Ali Özgür, Mehmet Yeşilyemiş, Faik Yaz, Süleyman Kolişler, Mete Güngör)
Şahinbey Belediyespor: Sabit Karaağaç, Kemal Elgaz, Jasim Al Nabhan, Muhammet Ertuğrul, Dmytro, Caner, Culafic (Halit Ugan, Emin Yolver, Emre Ünlü, Orçun Ergun, Engin Özbek)

Setler: 21-25, 25-23, 25-13, 25-20
Süre: 104 dakika (30, 31, 25, 28) 







Editör

Son Güncelleme: 15.12.2014 17:16
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENşahinbey
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.