PALANDÖKEN KARTALLARI, NİKSAR’DA COŞTU

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Palandöken Belediyesi, grubun güçlü ekiplerinden Niksar Belediyespor’u deplasmanda 3-2 yendi.

admin
admin
13 Kasım 2016 Pazar 19:55
PALANDÖKEN KARTALLARI, NİKSAR’DA COŞTU
Palandöken Belediyespor hafta içi kendi evinde oynadığı TVF Spor Lisesi maçını 3-0 yendikten sonra hafta sonu Niksar deplasmanında da galibiyet serisini devam ettirdi. Palandöken Belediyespor için çok zorlu bir deplasmandan aldığı bu galibiyetle Efeler Ligi için büyük avantaj yakaladı. Palandökenin kartalları maça hızlı başlasa da ilk seti 23 -25 kaybetti. . İkinci sette de temposundan hız kesmeyerek kartallar ikinci seti 25-17 alarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sette yine çekişmeli geçse de ev sahibi üçüncü seti 23- 25 kazandı. Niksar Belediyesi durumu 2-1 getirdi. Dördüncü sete hızlı başlayan Palandöken Belediyespor 25-20 setti alarak maçı 2-2 getirdi. Tie-break setine taşıdı. Tie-break setin de toparlanan Palandökenin Kartalları zorlu geçen maçı 15-8 alarak deplasmandan galip ayrılarak ligdeki puan sayısını 17 çıkardı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.