PALANDÖKEN KARTALLARI BASİT HATALARLA BEŞİKTAŞ’A YENİLDİ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi 14. Hafta karşılaşmasında Palandöken Belediyesi, konuk ettiği Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu.

25 Ocak 2015 Pazar 08:04
PALANDÖKEN KARTALLARI BASİT HATALARLA BEŞİKTAŞ’A YENİLDİ
Palandöken Belediyesi ile ligin bir diğer yeni takımı Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma karşılıklı alınan sayı ve beraberliklerle başladı. Büyük bir çekişme içerisinde ve zevkli geçen karşılaşmanın teknik molalarını konuk takım olan Beşiktaş ilk seti rahat geçerek 25-16 aldı.

İlk seti kazanan konuk takım Beşiktaş ikinci sete de iyi başladı. Palandöken Belediyesi yapamadığı manşet ve çok sayıda da servis hatası da yapınca setin teknik molalarını da toparlanan Palandöken Belediyesi ikinci sette başa baş bir mücadele sergiledi fakat seti almaya yetmedi. Beşiktaş ikinci seti de 26-24 kazanmasını bildi.

Beşiktaş’a karşı kendi sahasında 2 set veren Palandöken Belediyesi üçüncü sete hızlı başladı. Teknik molalara da önde girdi. Sonraki sürelerde de üstün oyununu sürdüren Palandöken Belediyesi bloktan ve servisler den sayı kaybedince ikinci sette olduğu gibi Beşiktaş üçüncü seti de 31- 29 almasını bildi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ- BEŞİKTAŞ: 0-3

Salon: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Ozan Çağı Sarıkaya , Hilmi Mutlu Seçal

Maç süresi: 1 saat 29 dakika

PALANDÖKEN BELEDİYESİ: Valkiers Matthıas, Faik Yaz , Mete Güngör, Yücel Umut Baran, Ömer Kurtay, Ali Özgür Ramis, Mehmet Yeşilyemiş, Tadeu Fazio Robson, Lıma Martins İdner Faustıno, Alp Ali Çayır , Süleyman Kolişler

BEŞİKTAŞ: Caldeira, Mithat, Adriana, Mustafa, Ferhat, Klapwijk , Ahmet , Ahmet Arslan , Ali Berke, Demirhan, Ceyhun , Yankı, Gökhan .

Palandöken Belediyespor Antrenörü Ünsal KIRICI Beşiktaş’ın Kaptanlığını yapan oğlu Mustafa kırıcı ya karşı ikinci maçı da kaybetmiş oldu.

Editör

Son Güncelleme: 25.01.2015 08:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.