Palandöken güme gitti!

Palandöken güme gitti!

admin
admin
23 Nisan 2019 Salı 12:01
Palandöken güme gitti!

Vedat REFAYELİ

Türkiye Erkekler Voleybol Liginde Erzurum’u temsil ediyordu Palandöken Belediyesi’nin Voleybol takımı.

8 yıldır mücadele eden ve bir sezon da GS, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Halkbank’ın da yeraldığı Efeler liginde mücadele etme gururunu bize yaşatan Palandöken kartallarının, son bir hafta içinde yaşadıkları ile adeta içimiz cız etti!

Mücadele ettiği grubu lider kapatan ve final maçlarına çıkma hakkı elde eden Erzurum’un temsilcisi, ne var ki bu final maçlarının hepsini kaybederek üzüntü yaşattı.

En çok üzüldüğüm de hiç kimsenin bu final maçlarından haberdar olmaması veya olunmuşsa da duyarsız kalınması. Sanmam ki kulüp idarecileri dışında bir taraftar da Kayseri’de ki final maçlarında tribünde olsun, takıma destek vermiş olsun.

***

Erzurum’u yeniden devler ligine taşıyacak olan final maçlarını mesela çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın seyretmesini, en azından Kayseri’ye gitmesini beklerdim. Ama yok. Tamam, yoğunluğundan dolayı ilgilenmemiş olabilir ama çok şey kaçırdığını, ıskaladıklarını bilsin istiyorum.

Palandöken Belediyesi’nin Voleybol takımı, tıpkı süper ligdeki BB Erzurumspor gibi bu şehrin marka değeridir artık. Bunu hiçbir komplekse kapılmadan başkan Sunar ve yeni yönetimin de görüyor, biliyor olduğunu sanıyorum.

Her sezon iddialı olduğu ligde mutlaka bu sezon da olması gerektiğine inandığım Palandöken Voleybol takımının vakit geçirilmeden yeni sezon kadro yapılanmasına başlanılması doğru olacaktır.

Kaldı ki GS patentli başında ki hocası Aykut Lale’nin de elimizden kaçmamasına, özellikle iç transferleri şimdiden bağlamanın da sağlanması aciliyet gerektiren işlerdendir, bu benim son kararımdır.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENVoleybol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.