PALANDÖKEN FUTBOL OKULU BÜYÜK KULÜPLERE FUTBOLCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Erzurum’da 7 yıldır aralıksız olarak çalışmalarını sürdürerek büyük kulüplere futbolcu yetiştiren Palandöken Futbol Okulu, 3 antrenör ve 80 öğrencisiyle yeni döneme merhaba dedi.

09 Eylül 2014 Salı 10:09
PALANDÖKEN FUTBOL OKULU BÜYÜK KULÜPLERE FUTBOLCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
2007 yılından itibaren sporcu yetiştirmek için hizmet veren Palandöken Futbol Okulu yeni dönem faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Erzurum’un soğuklarına karşın ısıtmalı sistem ile futbolcularına büyük olanak sağlayan Palandöken Futbol Okulu gece gündüz demeden uzman kadrosu ile çalışmalarına devam ediyor. Yetenekli futbolcular yetiştiren Palandöken Futbol Okulu büyük takımların adeta gözdesi haline geldi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Altınordu, Buca, Gençlerbirliği, Bursaspor ve Ankaragücü gibi önemli takımların alt yapılarına sporcular yetiştiren futbol okulu yeni dönem hazırlıklarına başladı.

Palandöken Futbol Okulu Yöneticisi Naci Büyüksünnetçi, her yıl büyük kulüplere lisanslı olarak futbolcu verdiklerini söyledi. Naci Büyüksünnetçi, “7 yıldır futbol okulunu devam ettiriyoruz. Türkiye’nin amatör, 2.lig ve bütün büyük takımlarına yılda yaklaşık 30 civarında lisanslı futbolcu veriyoruz. Herhangi çalıştığımız bir kulübümüz yoktur biz özellikle büyük kulüplere seçme mevsimlerinde seçim yerlerine götürüyoruz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 23 tane lisanslı sporcu verdik. Profesyonel takımlarda oynayacak birçok futbolcuyu yetiştiriyoruz. Erzurum’da hava şartlarının çok ağır olmasına rağmen hiç tatil yapmadan gece gündüz futbol okulunda çalışmalarımız devam ediyor. Eksi 40 derecede biz ısıtmalı sistemimizle sahayı ısıtıyoruz çocuklar bu sayede üşümeden eğitimine devam ediyor. 7 yılda 3 binin üzerinde mezun olmuş eğitim almış bunu yanında 300 civarında lisanslı kulüplerde top koşturan çocuklarımız var. Bu yılda 80 öğrencimiz 3 grup halinde Alpaslan Topçu ve Fatih Kula başarılı antrenörlerle beraber çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Palandöken Futbol Okulu’nda futbolculara haftanın üç günü 2 saat sporun dışında beslenme, ikili ilişkiler ve sanal ortamdan uzaklaştırma gibi eğitimlerin veriliyor.


Editör

Son Güncelleme: 09.09.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.