Özköylü: Rakip oyunu soğuttu

Gaziantepspor - Erzurum BB karşılaşması sonrasında iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

admin
admin
18 Eylül 2017 Pazartesi 00:55
Özköylü: Rakip oyunu soğuttu

TFF 1. Lig'in 5. haftasında karşılaşan Gaziantepspor - Erzurum BB maçı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından her iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Rakip oyuncuları ve hakemi eleştiren Erzurum BB Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Gaziantepsporlu oyuncular oyunu çok soğuttu ve sürekli kendilerini yere bıraktılar. Hakem kararları tamamen faciaydı. Kırmızı kart haksızlıktı Nobre’nin hareketi kırmızı kart değildi. Bugün Gaziantepsporlu oyuncular ve hakem oyun oynatmadılar. Hakemi futbuldan kendisini uzaklaştırmasını rica ediyorum” dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise, hakemin penaltılarını vermediğini belirterek, “oyuncularım kendini yere attı. Evet çünkü bu oyuncuların hepsi gencecik yaşta kondisyon eksiklikleri var. Doğru dürüst beslenemiyorlar. Lütfen bize haksızlık etmesinler” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.