ÖZEL ŞAMPİYON SÜMEYYE ÖDÜLLENDİRİLDİ

İzmir’de yapılan Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda birinci olan Sümeyye Uruk’u kutlayan Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon sporcuyu ödüllendirdi.

admin
admin
04 Ağustos 2016 Perşembe 13:35
ÖZEL ŞAMPİYON SÜMEYYE ÖDÜLLENDİRİLDİ
İzmir’de yapılan Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda birinci olan Sümeyye Uruk’u kutlayan Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon sporcuyu ödüllendirdi
Erzurum’un jimnastikteki özel şampiyonlarından biri olan Sümeyye Uruk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından ödüllendirildi.
Özel Sporcular Federasyonu tarafından önce Erzincan’da yapılan, jimnastik bölge şampiyonasında birinci olan ve ardından da İzmir’de yapılan Türkiye şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkan Antrenör İsmail Güler yönetimindeki Sümeyye Uruk, büyük başarısını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile paylaştı. Antrenörü İsmail Güler ve ailesi ile birlikte GHSİM’yi ziyaret eden minik şampiyon, büyük ilgi ile karşılaştı. Özel Şampiyon Sümeyye Uruk, jimnastikteki başarısını anlatırken, hedefinin milli takımda başarılı olmak olduğunu söyledi. Antrenör İsmail Güler de sporcusunun Özel Sporcular Milli Takımına gireceğini ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Ziyarette, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon Sümeyye Uruk’a, yakın bir ilgi göstererek, anlara hediye takdim etti. Sporcunun ailesi de otizmli çocuklara ilgi ve desteklerinden dolayı Taşkesenligil’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.