ÖZAKALIN GÜVEN TAZELEDİ

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın güven tazeledi.

18 Ocak 2013 Cuma 09:12
ÖZAKALIN GÜVEN TAZELEDİ
Palandöken ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan olağan genel kurulda tek listeyle seçime gidildi. Açık oylama usulüyle yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Saim Özakalın yeniden kulüp başkanlığına getirildi.

Ligin ikinci yarısında istenilen performansı sergilemek için takıma 4 yeni oyuncu transfer etmeyi düşündüklerini belirten Özakalın, “Takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyduğumuza inanıyorum. Zaman zaman puan kayıpları yaşadık fakat belirlediğimiz hedefin 4 puan gerisinde ilk yarıyı tamamladık. Futbolda elbette yenmek de yenilmek de var ama gönül ister ki en güzel sonuçları alarak ligde hak ettiğimiz yere gelelim. Sezon başında yeni bir teknik kadro ve sporcu kafilesiyle lige başlamıştık. Takım şimdi tamamen oturdu ve yeni sezonda hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Benimle birlikte yürümeye devam eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi

Özakalın’ın Yönetim Kuruluda şu isimlerden oluştu:

“Onursal Başkan: Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler. Yönetim Kurulu: Saim Özakalın, Ahmet Metin Karadayı, Muharrem Özdemir, Sedat Aksakal, Zeki Adil, Kadir Ovat, Ömer Faruk Şenpolat, Mehmet Melik Kaya, Serdar Kömeç, Mustafa Kumbasar, Abdurrahim İçcan, İbrahim Bulut, Abdurrezak Cellat, Cem Kemal Yılmaz, Ufuk Demir, Ömer Faruk Yıldırım, Yavuz Akpınar, Taner Ardahan, Reşit Orhun, Mehmet Emin Öz, Ufuk Deveci, Sabri Gökhan Genç, Sinan Doğan, Gürkan Dölekli ve Abdulkadir Bulut”

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2013 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.