ÖNCELİĞİNİZ AY-YILDIZ OLSUN

Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü milli boksör Ahmet Kaya ile Türkiye ikincisi Gökhan Kılıç, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan’ı ziyaret etti.

10 Eylül 2014 Çarşamba 23:18
ÖNCELİĞİNİZ AY-YILDIZ OLSUN
Haziran ayında Bolu’da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda birincilik kürsüsüne çıkan Palandöken Belediyesporlu 72 kilodaki boksör Ahmet Kaya, daha sonra 29 Haziran’da Macaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı. Palandöken Gençliksporlu Gökhan Kılıç ise 37 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde etti. İki başarılı boksör aynı zamanda Yıldız Milli Takım Antrenörü olan Gürkan Sönmez ile Erol Çavuşoğlu ile birlikte Erzurum GHSİM İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Milli boksörleri ve antrenörlerini kutlayan Ceyhan, sporcuların öncülüğünün her zaman Ay-yıldızlı bayrağımızın olması gerektiğini söyledi. Ceyhan, “Öncülüğümüz bayrağımız ve milli formamız olursa, zaten başarı kaçınılmaz olur” dedi. 

DEVLETİMİZ TOHM’LAR AÇTI

Türkiye’de son yıllarda spora büyük bir önemin ve desteğin verildiğinin altını çizen Ceyhan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız sporun daha fazla gelişmesi ve olimpiyatlarla başarılı olması için Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri(TOHM)’ni kurdu. Artık bu merkezlerde ülkemizi Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda temsil edecek sporcular yetiştirilecek. Zaten Ahmet Kaya da TOHM’da eğitim gören bir sporcumuz. İnanıyorum ki, bundan sonra dahada başarılı dereceler elde edecekler. Ben sporcularımızı ve antrenörlerimiz Gürkan Sönmez ile Erol Çavuşoğlu’nu kutluyorum” dedi.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil de hazır bulundu. Taşkesenligil, iki başarılı boksörü elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik etti.

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2014 23:19
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBoks
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.