Ömer Şişmanoğlu geri göndü

Ömer Şişmanoğlu, Erzurumspor ile yeniden anlaştı

admin
admin
03 Eylül 2020 Perşembe 01:09
Ömer Şişmanoğlu geri göndü

Bir senelik aradan sonra Süper Lig'e yükselen Erzurumspor, iç transferde Ömer Şişmanoğlu ile yeninden anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki forvet, bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Erzurumspor, hareketli saatler yaşıyor. Dış transferde Boumal, Teikeu, Donald, Mina, Kaan, Novikovas ve Muhammed Gönülaçar'ı kadrosuna katan Erzurumspor, iç transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Emrah Başsan ile sözleşme yenileyen Doğu ekibi, sözleşmesi sona eren Ömer Şişmanoğlu ile yeniden anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon attığı kritik gollerle takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli bir rol oynayan Ömer, bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Erzurumspor'a geçtiğimiz sezonun devre arasında gelen ve özellikle pandemi sonrasındaki performansıyla şampiyonlukta büyük rol oynayan Ömer Şişmanoğlu, 5 gol 2 asistlik performansıyla taraftarların beğenisini kazanmıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.