Ömer ile Mina kampa katılıyor

Kovid-19'u atlatan Arturo Mina ile sözleşme uzattığı Ömer Şişmanoğlu Erzurumspor kampına katılacak.

admin
admin
05 Eylül 2020 Cumartesi 11:27
Ömer ile Mina kampa katılıyor

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferi Arturo Mina'nın, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) atlattığı ve takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Arturo Mina'nın 03.09.2020 tarihinde yaptırdığı Kovid-19 testi negatif çıkmıştır. Futbolcumuz 06.09.2020 tarihinde Erzurum'a gelerek, takımımızın kampına katılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Arturo Mina'nın 25 Ağustos'ta Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı.

ERZURUMSPOR'DA ÖMER ŞİŞMANOĞLU SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sözleşme uzattığı Ömer Şişmanoğlu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bu sezon yeniden anlaştığımız oyuncumuz Ömer Şişmanoğlu, sponsorumuz Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcumuza ve tüm kafilemize sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezon da Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen Şişmanoğlu, dün 1+1 yıllık yeni mukavele imzalamıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.