OKUR’dan

OKUR’dan

admin
admin
14 Nisan 2017 Cuma 19:59
OKUR’dan

ERZURUMSPOR taraftarı olarak Erzurumspor ile ilgili düşüncelerimi sayfanız da paylaşırsanız çok iyi olur.

Öncelikle bu takım ligin ilk yarısını bir puan farkla bitirmesine rağmen ikinci yarıda bu kadar başarısız bir durumun sebeplerinin araştırılması lazım. Bana sorarsanız bunun sebepleri şunlardır :

1-Boşu boşuna çok ufak sebeplerle takımın beyni olan Fahri ve Enginin yollanması takımın bu duruma gelmesinde en önemli birinci faktördür.

2-İkinci yarıya başlamadan bu takımın forvette ihtiyacı var diye dilimizde tüy bitti ama Ali Demirhan ve yönetimi bu takıma forvet almadı işte sonuç kaç haftadır takım tek forvet çıkıyor iyi mi ettin eyyy Ali Demirhan

3-İkinci yarı başlamadan yolladığın oyuncuların yerine oyuncular aldın ama o oyuncular yolladığın oyuncuların hiçbirinin yerini tutmadı.

4-Erzurum altyapısında o kadar genç yetenekler olmasına rağmen sen gittin hiç tanımadığın hiç görmediğin sadece menajerlerin dediği Gaziantepli genç oyuncuyu aldın ne gerek vardı? Erzurum da hiç mi genç yetenek yok. Erzurumspor da alt yapıda gol kralı var ama oynatan yok değer veren yok.

5-Beş hafta kala hoca başarısız diye yolladın tamam ama onun yerine her yıl bir takım çalıştıran maalesef her takımda başarısız olmuş niye takımın başına getirdin? Neden Osmanlı sporun hocasını getirmedin veya neden takımda yer alan Erzurumlu hocaları beş maçlığına takımın başına getirmedin ?

Al sana Kastamonu örneği. Ziya Doğan gelmeden önce küme düşme gözüyle bakılan takım Ziya Doğan’ın gelmesiyle beraber ilk beş içine girdi.Ziya Doğan gibi geçmişinde başarılar dolu hocaları takımın başına nedne getirmediniz ?

6-Onlarca para verip alınan ama hiçbir şekilde oynatılmayan ve şimdiki gittiği takımda sürekli ilk onbire konan Erzurumlu Uğur Utlu neden yollandı????

Son olarak ta kimse galibiyet alındı diye ümitlenmesin çünkü bu takım play offtan hiçbir şekilde çıkamaz . Bunun sebebi de geçmişte üçüncü lig de katıldığı play offların hiçbirnden çıkamadı.

GALİBİYET KİMSEYİ UMUTLANDIRMASIN.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBB ErzurumsporOkur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.