Okullar Arası Karate İl Birinciliği

Erzurum'da, "Okullar arası Karate İl Birinciliği" müsabakası yapıldı.

admin
admin
17 Şubat 2018 Cumartesi 18:02
Okullar Arası Karate İl Birinciliği

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünden (GHSİM) yapılan açıklamada, Palandöken Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinden 300 sporcunun katıldığı belirtildi.

Sporcuların eğitim gördüğü okulları adına il birincisi olmak için yaş gruplarında kata ve kumite müsabakalarında tatamiye çıktıkları aktarılan açıklamada, yarışma sonrası dereceye girenlere madalyaların Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Karate Antrenörü Muhammed Çelebi ve davetliler tarafından verildiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çelebi, "İl şampiyonasının ardından Erzurum adına grup şampiyonasına katılacak sporcular belli oldu. İl Birinciliği müsabakalarında karateye gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederiz. İlkokul ve ortaokul, küçükler ve yıldızlar grup şampiyonası 7-8 Nisan'da Giresun’da, liseler arası grup şampiyonası ise 17-18 Mart'ta Artvin’de yapılacak." ifadelerini kullandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOkulKarate
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.