OKÇULAR FEDERASYON KUPASINDA İKİNCİ OLDU

Antrenör Hikmet Dumanoğlu yönetimindeki Erzurumlu Okçular, Denizli’de yapılan Federasyon kupası yarışmasında takım halinde ikinci oldu. Erol Sulumer ise ferdi olarak ikincilik madalyasının sahibi oldu.

23 Aralık 2012 Pazar 17:46
OKÇULAR FEDERASYON KUPASINDA İKİNCİ OLDU
Erzurumlu okçuların başarısı tüm hızıyla sürüyor. Erzurum GHSİM Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu yönetiminde Okçuluk Federasyonu 2012 Faaliyet Programında yer alan Okçuluk Federasyon Kupası Yarışmasına katılan Erzurumlu okçular ikincilik kupası ile Erzurum’a döndü. Erol Sulumer ise Büyük Erkekler Makaralı Yay atışlarında ferdi olarak ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Federasyon Kupası Yarışlarında Doğan Hancı, Hasan Basri Hancı ve Erol Sulumer’den oluşan Büyük Erkek takımı, Makaralı Yay Atışlarında büyük bir başarı göstererek ikinci oldu. Erzurum ekibi, Türkiye’den 40 ilden 536 sporcunun yarıştığı müsabakalarda ikincilik kupasını Erzurum’a getirmesi büyük bir sevinç yaşattı. Antrenör Hikmet Dumanoğlu, “Bizim başarımızın en büyük mimarlarından birisi GHSİM İl Müdürümüz Fatih Çintimar ve Kulüp Başkanımız Memduh Ceyhan’dır, onların destekleri ile bu büyük başarıyı yakaladık. Takım halinde ikinci olan ekibimizi ve fardi olarak ikinciliği elde eden Erol Sulumer’i kutluyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.12.2012 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.