O da ismini tarihe yazdırdı!

O da ismini tarihe yazdırdı!

admin
admin
27 Ağustos 2021 Cuma 07:04
O da ismini tarihe yazdırdı!

Vedat REFAYELİ

Bu yıl İstanbul’da 33’ncüsü düzenlenen Boğaziçi Yüzme Yarışlarına katılan yarışmacılardan biri de Erzurumlu Avukat İrfan Hattatoğlu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin tertiplediği iki kıtayı birleştirmeyi hedefleyen yarışlara 2 bin 500 sporcu katılırken, bu sporcular arasında İrfan Hattatoğlu da yeraldı.

23’ncü defa bu yarışlara katılan Hattatoğlu, 432’nci olurken, ismi de 2 bin 500 sporcu arasında tarihe geçti.

Kanlıca’dan başlayıp Kuruçeşme’de sona eren 6,5 kilometrelik parkurda kulaç atanlardan biri olma mutluğunu yaşayan Hattatoğlu, bu sayede Erzurumluların da yüzme sporunda var olduğunu gösterdi.

İhlas Finans’ın avukatlarından olan hemşehrimiz Hattatoğlu’nun yanısıra Spor Bakanlığında müfettiş olarak görev yapan hemşehrilerimizden Rahmi Aksoy da yarışlara katılan ve ismi tarihe geçen Erzurumlu sporculardan oldu.

Bu yarışlara 52 ülkeden de çok sayıda yerli-yabancı amatör ve profesyonel yüzücü katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NİHAT 2021-09-02 09:57:44

Vedat bey köpek insanı ısırırsa haber olmaz diyim sen anla.