NENEHATUN'UN KIZLARI POTANIN ŞAMPİYONU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Basketbol İl Birinciliği maçları sona erdi. Bayanlarda Nenehatun Kız Lisesi Şampiyon oldu.

13 Ocak 2012 Cuma 17:40
NENEHATUN'UN KIZLARI POTANIN ŞAMPİYONU
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Basketbol İl Birinciliği maçlarında ilk şampiyon belli oldu. Bayanlarda final maçında Bilkent Lisesi’ni iki kez uzatmaya giden karşılaşmada 60-58 mağlup eden Nenehatun Kız Lisesi şampiyon oldu. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda oynanan maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. Nefesleri kesen maçı Osman Dedemli, Kürşat Kara hakem ikilisi yönetti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ilçe müdürleri Sufat Yılmaz, Köksal Kaçmaz, Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Spor Şefi Bülent Tilkidöğen ile Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Alpaslan Topçu’nun da izlediği maçın normal süresi 47-47 berabere betti. Maçın ilk uzatma bölümü de 55-55 beraberlikle sonuçlanınca, maç ikinci kez uzatmaya gitti. İkinci uzatmada rakibine üstünlük kuran Nenehatun Kız Lisesi maçtan 60-58 galip ayrılarak şampiyon oldu. Bilkent Lisesi’nin ikinci olduğu turnuvada, İbrahim Hakkı Fen Lisesi üçüncü oldu. Antrenörler Zeyit Palabıyık, Özlem Efe ve Suat Aydın yönetimindeki Nenehatun Kız Lisesi şampiyon olmanın sevincini yaşadı.

ÇİNTİMAR’DAN BİR İLK DAHA
Dün oynanan Liseli Gençler Bayanlar Basketbol final maçının ardından şampiyon olan Nenehatun Kız Lisesi’nin kupası taraftara verildi. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eden ve özellikle de Nenehatun Kız Lisesi’nin şampiyonluğunda önemli katkısı olan taraftardan etkilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, coşkulu taraftarı kutlayarak kupayı taraftarın hak ettiğini söyledi. Çintimar, Nenehatun Kız Meslek Lisesi’nin sporcularına ve antrenörlerine “İzninizle kupayı taraftarınıza vermek istiyorum. Çünkü maç boyunca sportmence takımlarını desteklediler ve şampiyonlukta önemli katkı sahibi oldular. Ayrıca ilimizi grup müsabakalarında temsil edecek olan takımlara başarılar diliyorum” dedi.

ERKEKLERDE ŞAMPİYON BİLKENT
Erkeklerde oynanan final maçında Bilkent Lisesi ile Özel Aziziye Koleji karşı karşıya geldi. Burak Bayrak,Buğra Savaş hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada rakibine 91-86’lık üstünlük sağlayan Bilkent Lisesi şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Özel Aziziye elde ederken üçüncülüğü ise Final Okulları kazandı. Dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.