Minik sporcular yüzyılın sporcusunu unutmadı

Erzurum'da bir araya gelen minik basketbolcular, hayatını kaybeden olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nu andı

admin
admin
23 Kasım 2017 Perşembe 00:05
Minik sporcular yüzyılın sporcusunu unutmadı

İstanbul'da hayatını kaybeden ve "Cep Herkülü" olarak bilinen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, Erzurum'daki minik basketbolcular tarafından anıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden (GHSİM) yapılan yazılı açıklamada, ülkeye çok sayıda Avrupa ve dünya şampiyonluklarının yanı sıra üç olimpiyat şampiyonluğu kazandıran ve 46 kez rekor kıran efsane halterci Süleymanoğlu'nun sporcular tarafından anıldığı belirtildi.

Minik basketbolcuların, Yakutiye Spor Salonu'nda taşıdıkları afişle 50 yaşında hayatını kaybeden efsane halterciyi andığı aktarılan açıklamada, minik basketbolcuların Süleymanoğlu'nun ölümünden büyük üzüntü duydukları aktarıldı.

Açıklamada, anma törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Basketbol Antrenörü Nurdan Fencioğlu ile küçük yaştaki basketbolcuların katıldığı belirtilerek, Erzurum'daki amatör spor karşılaşmalarında da Süleymanoğlu için saygı duruşunda bulunulduğu kaydedildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.