Minik kayakçılar Palandöken'de kar yağışı altında yarıştı

Türkiye Kayak Federasyonunun (TKF) 2021 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini Minikler Festivali, Erzurum'da yapıldı.

admin
admin
16 Mart 2021 Salı 07:28
Minik kayakçılar Palandöken'de kar yağışı altında yarıştı

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Palandöken Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona farklı yaş kategorilerinde 102 sporcu katıldı.

Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen organizasyonda heyecanlı anlar yaşandı.

Müsabakalar sonunda 2014 kızlarda Eylül Duman, 2014 erkeklerde Efe Orhon, 2013 kızlarda Sare Özdemir, 2013 erkeklerde Rüzgar Atilla, 2012 kızlarda Derin Özgüner, 2012 erkeklerde Utku Demir Kanber, 2011 kızlarda Feriha Defne Çelebi ve 2011 erkeklerde Ali Budak altın madalyanın sahibi oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri, TKF Başkanı Ali Oto, Başkanvekilleri Canip Karakuş ve Cafer Nuroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tarkan Soyak ve Serkan Taş, teknik kurul üyeleri ve kulüp temsilcileri tarafından verildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.