MİLLİ SPORCUNUN İSMİ ÇOK SEVDİĞİ KAYAKTA YAŞATILACAK

Erzurum Konaklı Kayak Merkezinde antrenman yaparken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Milli sporcu Aslı Nemutlu’nun isminin yaşatılması için Türkiye Kayak Federasyonu’nca Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığına dilekçe verildi.

12 Şubat 2012 Pazar 13:04
MİLLİ SPORCUNUN İSMİ ÇOK SEVDİĞİ KAYAKTA YAŞATILACAK
Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık tarafından düzenlenen basın toplantısında Aslı Nemutlu’nun isminin yaşatılacağına dair söz verilmişti. Verilen bu sözün ardından çalışmalar başlatıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığına gerekli dilekçeler verildi ve şimdi Aslı Nemutlu’nun çok sevdiği dağlara isminin verilmesi için Bakan Kılıç’ın imzası bekleniyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın bu konuda büyük hassasiyet gösterdiğini söyleyen Özer Ayık, “Aslı kızımızın çok sevdiği o dağlarda ismi yaşatılacak. Biz bunun için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Bakanlığa dilekçelerimizi sunduk. Bakan Suat Kılıç’ın imzasının ardından Aslı Nemutlu ismi çeşitli yarışlar ve hayatını kaybettiği piste verilecek” diye konuştu.
Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Bakan Kılıç’ın imzasının ardından resmi açıklama yapılacağını belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2012 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.