MERT NOBRE ERZURUMSPOR’DA

Uzun süre Türkiye'de forma giyen Mert Nobre, 2. Lig'e yükselen Erzurumspor'a transfer oldu.

admin
admin
15 Temmuz 2016 Cuma 17:08
MERT NOBRE ERZURUMSPOR’DA
Uzun süre Türkiye'de forma giyen Mert Nobre, 2. Lig'e yükselen Erzurumspor'a transfer oldu.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın unutulmaz golcülerinden Mert Nobre, geçtiğimiz sezon 3.Lig'den 2.Lig'e yükselme başarısı gösteren Erzurumspor'a transfer oldu. Spor kamuoyunda sürpriz olarak karşılanan bu transfer sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan da, twitter hesabından transferi paylaşarak doğruladı.

EN SON FC WILL'DE OYNADI

Mert Nobre, Süper Lig'de son olarak Kayserispor forması giymişti. Geçtiğimiz sezonun başında sarı kırmızılı takımdan ayrılan golcü futbolcu İsviçre 2.Lig ekiplerinden FC Will 1900 takımıyla anlaşmıştı. İsviçre 2. Ligi'nde bu sezon 24 resmi maça çıkan Nobre, bu karşılaşmalarda 7 gol, 4 asist yaptı. 
DEMİRHAN'DAN AÇIKLAMA
BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor’da forma giyen yıldız futbolcu Mert Nobre ile her konuda anlaştıklarını açıkladı. 
Nobre’nin salı günü Erzurum’a gelerek sözleşme imzalayacağını belirten Başkan Demirhan, “BB Erzurumspor olarak hedefimiz süper lig. İkinci ligde hedefimiz yine şampiyonluk olacak. Kadromuzu güçlendirerek hedefe ulaşmak arzusundayız. Nobre önemli bir futbolcu. BB Erzurumspor’a abi olarak katkı sağlayacağına inanıyoruz. Transferin gerçekleşmesinde bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2016 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.