Mehmet Albayrak’a ayıp ettik!

admin
admin
04 Temmuz 2017 Salı 12:55
Mehmet Albayrak’a ayıp ettik!

Vedat REFAYELİ

BB Erzurumspor’a son 2 yılda 2 şampiyonluk yaşatan isimlerden biri kuşkusuz takım kaptanı Mehmet Albayrak’tır! Yalan mı? Yalansa biri çıkıp söylesin lütfen. Bazı maçlarda attığı kritik gollerle takımın TFF ligine çıkmasında en büyük pay sahiplerinden olan Albayrak, bildiğiniz gibi Hatayspor ile anlaştı. Hem de Erzurumla 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen.

Peki, taraftarın da gözdesi olan, Erzurum için çok şey ifade eden o Mehmet Albayrak, gönül rızası ile mi Hatay’a gitti? Kalitesini filan tartışmıyorum, kalmalıydı veya gitmeliydi, ona da hadi bir şey demeyeyim. Peki, 5 yıl 1.lig deneyimi de olan böylesine kaliteli bir santrafor Erzurum’dan mutlu ayrıldı mı bari? Hiç de öyle olmadığını duyunca hem şaşırdım, hem de kahroldum.

Bir söylentidir, belki de duyduklarım şişirmedir diye Mehmet Albayrak’ı telefonla aradım, direkt ona sordum. O da ne? Karşımda iki yıl boyunca her şeyini Erzurum’a veren Mehmet Albayrak, buruk mu buruk! ‘’ Biz bunu hiç mi hiç hak etmedik abi’’ diyor. Hatay’a mecburen imza atmış ve son ana kadar da Erzurum’dan bir vefa girişimi beklemiş. Ama ne arayan olmuş ne de soran. İşin en kötüsü de onun Erzurumspor ile daha işinin olmadığını tesadüfen açtığı bir telefon sebebiyle öğrenmiş. Zaten en çok zoruna da bu gitmiş.

Kulüp Müdürü, başka bir şey için kendisini telefonla arayan Albayrak’a, ‘’Seni yeni dönemde görmek istemiyorlar, sözleşmeni feshet!’’ demiş ve o da bu haber üzerine çaresiz mavi-beyazlı kulüpten kopmuş. Ayrılıklar, vedalar olur ama oldum olası böyle hoyratça vedalara hem üzülür, hem de kızarım. Bana göre Mehmet Albayrak’a ayıp ettik ve böylesine önemli bir katkısı olan oyuncuyu mutlaka daha güzel bir şekilde bu şehirden uğurlayabilirdik. Olmadı, yakışmadı, hiç şık düşmedi. Albayrak’ın her golü güzel olurdu. Ama yönetimin Albayrak’a attığı bu gol çok kötüydü!

Ben şahsen bir an önce Dilaver Yılmaz başkanımdan Mehmet Albayrak başta olmak üzere bu tür gönlü kırık oyuncular ile temasa geçsin, hiç değilse şöyle Erzurum’a yakışır bir Allahaısmarladık denilsin..

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Albayrak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.