MEHMET ALBAYRAK: ERZURUM TAM BİR FUTBOL KENTİ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un Malatyalı golcü oyuncusu Mehmet Albayrak, attığı gollerle birçok takımın transfer listesine adını yazdırdı.

admin
admin
13 Mayıs 2016 Cuma 15:52
MEHMET ALBAYRAK: ERZURUM TAM BİR FUTBOL KENTİ
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un Malatyalı golcü oyuncusu Mehmet Albayrak, attığı gollerle birçok takımın transfer listesine adını yazdırdı. 

Yıllardır takımlarının şampiyonluğuna hasret kalan Erzurumluların gönlüne taht kuran Albayrak, attığı 19 golle alınan başarıda büyük pay sahibi oldu. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un takım kaptanlığını da yapan Albayrak, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta gol krallığı yarışında 21 gol atan Tire 1922 takımının futbolcusu Mert Hakan Yandaş’ın ardından 19 golle ikinci sırada yer aldı. Malatyaspor alt yapısında yetiştikten sonra Türkiye futbol liglerinde çeşitli takımların formasını terleten Albayrak’ın sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek.

“3.LİG MAÇINA 30 BİN TARAFTARIN GİTTİĞİNE İLK KEZ ŞAHİT OLDUM”

Tatilini geçirdiği Malatya’da İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan başarılı forvet oyuncusu Mehmet Albayrak, bu sezon takımıyla şampiyonluk yaşadığı için oldukça mutlu olduğunu söyledi. Erzurum’un her şeyiyle tam bir futbol kenti olduğunu belirten Albayrak, “Malatyaspor’da oynadıktan sonra çeşitli takımların formalarını giydim. Erzurum kentinde yıllardır süregelen bir özlem söz konusuydu. Sezon başı itibariyle iyi bir kadro kuruldu. Yönetim kurulu da taraftarın beklentisine cevap olacak adımları attı. İnanın ben Türkiye’de bir 3.Lig maçına 30 bin taraftarın gittiğine ilk kez şahit oldum. Erzurum da tıpkı Malatya gibi tam bir futbol kenti" şeklinde konuştu.

“ÖNCELİĞİM HER ZAMAN İÇİN ERZURUM’DUR”

Takımıyla sözleşmesinin sona erdiğini, ancak önceliğinin her zaman için Erzurum olduğunu da kaydeden Albayrak, “Geçen sezon attığım gollerle bir anlamda kendimi buldum. Taraftarımızı mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Sözleşmem 31 Mayıs itibariyle sona erecek. Tabi önceliğim her zaman için Erzurum’dur. Yönetim devam edeceğini söyledi. Ben de Erzurum formasıyla 2.ligde de gollerime devam etmek istiyorum” diye konuştu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.