MAZERET YOK, YOLA DEVAM

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Taşkın Güngör, “Bahar yorgunluğu ve eksikler gibi bahanelerin arkasına gizlenmeyeceğiz. 9 puan arkadan geldik, 5. Sıraya kadar yükseldik. Artık bu avantajımızı korumak istiyoruz”dedi.

04 Nisan 2013 Perşembe 10:13
MAZERET YOK, YOLA DEVAM
Nurullah PALA


Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Play Off’a yükselme mücadelesi veren ve son haftalarda yakaladığı çıkışla bir anda 5. Sıraya yükselerek Play Off oynama konumuna gelen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Oyak Renaultspor mesaisi sürüyor. Zorlu maçı da kayıpsız atlatmak isteyen Erzurum ekibinde Teknik Patron Taşkın Güngör’de kalan maçların önemine değindi. Güngör, “9 Puan geriden gelerek beşinci sıraya kadar yükseldik. Artık ele geçirdiğimiz avantajı korumak istiyoruz” dedi. İlkbaharın gelmesi ile birlikte bazı takımlarda bahar yorgunluğunun baş göstereceğine değinen Göngör, “Takım kaptanlarımız Cabir Coşar ve Dede Çelik yok, kaleci Gürcan da sakat. Ancak biz bahanelerin ve mazeretlerin arkasına sığınmadan yolumuza devam edeceğiz. Play Off için bir avantaj sağladık. Bunu da sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Sezonun en zor maçı olacak
Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, hafta sonunda bu sezonun en zor maçlarından birini oynayacaklarını  belirtti. Güngör, “Oyak Renaulk orta sıralarda ve puan olarak rahat bir konumda. İyi de sonuçlar alan bir takım, bize karşıda çok rahat bir futbol oynayacaklar, burada mutlak üç puanı alması gereken takım biziz. Ancak oyuncularım yüreğini ortaya koyarak maçı kazanacak. Haftalar sonra ligde beşinci sıraya yükseldik. Artık her şey bizim elimizde play offa yükselmek için rakiplerimizi puan kaybetmesini beklemeden kendi işimizi kendimiz halledeceğiz. Kalan maçları kazandığımız takdirde zaten bir sorun olmayacak. İnanıyorum ki, kalan süreçten Büyükşehir Belediyespor olarak istediğimiz sonuçla çıkacağız. Bu dönemeçte sadece taraftarımızdan takımına sahip çıkmasını ve Erzurum için kenetlenmesini istiyoruz” dedi.

İstasyon çalıştılar
Buarada hafta sonu deplasmanda Oyak Renault Spor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Oyak maçı hazırlıkları dün de devam etti. Mavi-beyazlılar istasyon çalışması ile zorlu maça bilendi. Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yardımcıları nezaretinde yapılan çalışmada tem futbolcuların hırslı ve istekli olduğu görüldü. Oyuncularının çalışma temposundan bir hayli mutlu olan Güngör, “Tamamen Oyak maçını düşünün ve kendinizi hafta sonu oynayacağımız maça konsantre edin. Size güveniyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2013 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.