MASA TENİSİNDE ÜNİVERSİTE ŞAMPİYONU, NARMAN MYO

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nce düzenlenen fakülte ve yüksekokullararası spor şenlikleri masa tenisi turnuvalarına bayanlar dalında katılan Narman Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerinden Elif Kozlu, üniversite birincisi oldu.

19 Mart 2013 Salı 17:22
MASA TENİSİNDE ÜNİVERSİTE ŞAMPİYONU, NARMAN MYO
Erzurum’da gerçekleşen fakülte ve yüksekokullararası spor şenlikleri masa tenisi turnuvalarına 19 fakülte ve yüksek okul katıldı. 16-17 mart 2013 tarihlerinde eleme usulü gerçekleşen masa tenisi turnuvalarında bayanlar dalında Narman Meslek Yüksek Okulu Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerinden Elif Kozlu, üniversite birincisi oldu. Final maçını Edebiyat Fakültesi öğrencisi ile oynayan Kozlu, 3-0 yenerek şampiyon oldu. Birincilik kupasını alan Elif Kozlu, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Ercan Çelik’i odasında ziyaret ederek kupayı Okul Müdürüne takdim etti. Doç.Dr. Ercan Çelik, "Elif kızımız üniversite şampiyonu olmuştur. Buda bizim için gurur kaynağıdır. Gelecek yılda bir kupamız garanti. Kendisini kutluyorum başarılarının devamını dileyerek bu gururu yaşattığı için kendisini altınla ödüllendiriyorum" dedi.

Masa tenisinde şampiyon olan Elif Kozlu ise "Şampiyon olma yolunda beni yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Doç.Dr.Ercan Çelik’e spor koordinatörümüz Ali Öz’e, okul yönetimine ve desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2013 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.