MAÇI TARAFTAR ALDI

Taraftarın sayısal açıdan Sancaktepe maçında az olmasına rağmen müthiş özverili olduğunu belirten Teknik Patron Güngör, “İnşallah en kısa sürede dolu tribünler önünde oynarız. Taraftarın şahsıma ve ekibime karşı gösterdiği ilgi bizi duygulandırdı. Sancaktepe maçını kanımca taraftarın desteği bize kazandırdı”dedi.

13 Kasım 2012 Salı 09:44
MAÇI TARAFTAR ALDI


Nurulllah PALA haberi...

Pazar günü kendi evinde haftanın maçında Sancaktepe Belediyespor’u Fatih Gültekin ve Güner Okay’ın golleri ile 2-1 kazanan ve ligde dördüncü sıraya yükselen Büyükşehir Belediyespor’da zaferin coşkusu yaşanıyor. Maçı taraftar desteği ile kazandıklarını belirten Teknik Patron Taşkın Güngör, taraftara övgüler yağdırdı. Güngör, “Ben teknik direktörlük hayatımda taraftarın takıma nasıl maç kazandırabileceğini Pazar günü Sancaktepe maçında gördüm. Taraftarımızın sayısı belki Kahrmanmaraş Belediyespor maçına oranla azdı, ama sahada takımına ve futbolcusuna karşı bu kadar destek veren taraftar görmedim. Onların müthiş desteği sahada 10 kişi kalan oyuncularımı müthiş hırslandırdı ve iyi direnmelerini sağladı. Taraftarımızın desteği ile savaşan oyuncularım sahadan galip ayrıldı. Taraftarımız bize maçı kazandırdığı için kendilerine teşekkür ediyoruz”dedi.

BİZ DE TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ
Üçüncü Ligde çok zorlu bir grupta mücadele ettiklerini ve burada ilk beşe girmenin bile müthiş bir mücadeleye sahne olacağına işaret eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, maç içinde ve maçtan sonra kendisine ve teknik heyetteki arkadaşlarına destek veren taraftara teşekkür ederek, “Onların bu ilgisi ve desteği bizi duygulandırdı. Şimdi sıra bizde, biz de taraftarımızı mutlu edeceğiz. Lig uzun bir maraton önemli olan 34 hafta sonunda ligin neresinde olmanızdır. Bizde ligin zirvesinde olmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve taraftarımıza şehrimize layık olmaya gayret gösteriyoruz. İnanıyorum ki, lig sonunda Erzurum’un gurur duyacağı ve şampiyonluk şarkıları söyleyecekleri bir noktada olacağız”diye konuştu.

ÖZVERİLİ VE KARAKTERLİ BİR TAKIM OLMAK
Hedeflerinin özverili ve karakterli bir takım kurgusu yaratmak olduğunu belirten Teknik Patron Taşkın Güngör, hakemlerin kolay kart çıkarttıkları için son haftalarda futbolcuların “Her pozisyonda kart göreceğim” korkusu yaşadıklarını söyledi.  Zafer Doğan’ın maçın 53. Dakikasında kırmızı kart görmesi ile birlikte sahada on kişi kaldıklarını belirten Güngör, “Biz sahada on kişi kalınca, ister istemez skoru korumak için arkaya yaslandık, ama oyuncularım özverili mücadeleleri ile sahadan galip geldi. Bizim de zaten amacımız özverili ve karakterli bir takım kurgusunu oturtmak bunun için çalışıyoruz” dedi.

HAYATIMDA BİR HAKEMİN YANINA GİTMEDİM
Pazar günü hakeme itirazından dolayı tribünlere gönderilen Teknik Patron Taşkın Güngör, “Hayatımda hiç bir hakemin yanına gitmedim, hakemlerin ismini de bilmem, benim işim sahada hocalık yapmak ve taraftarın zevk alacağı futbolu oynatmak, Pazar günü hakeme her pozisyonda da kart mı gösterilir? Dedim, tribünlere gönderildim. Hakemler alt liglerde bir disiplin sağlamak istiyor. Ama böyle disiplin olmaz. Futbolcu futbolcuya dokunuyor, kart görüyor. Hakemler üst liglerde niye bu kadar cesaretli değiller. Burada gösterdikleri cesareti birde üst liglerde gösterinler, bunu yapamazlar. Bu ligde bizden günah çıkartıyorlar” şeklinde konuştu.

TAKTİKSEL DÜŞÜNÜYORUZ
Büyükşehir Belediyespor’un hocası olarak Erzurum’un bir neferi olduğuna işaret eden Teknik Patron Taşkın Güngör, herkesin Erzurum’un neferi olması gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediyespor’un şehrin tek profesyonel takımı olduğuna değinen Teknik Patron Taşkın Güngör, “Eğer top yekun hareket edersek ve kenetlenirsek, layık olduğumuz noktaya geliriz”dedi.
Herkesin işine saygı duyduğunu ifade eden Teknik Patron Taşkın Güngör, “Benim de işime saygı duyulmasını istiyorum. Herkesin kafasında bir futbolcu vardır. Onun oynamasını ister, ancak biz taktiksel düşünüyoruz. Bunun için de zaman zaman değişiklikler yapıp, değişik kararlar alıyoruz. Ama taraftarımız şunu bilsinki, bu kadroda yer alan bütün futbolcular bizim için aynı değerdedir. Ben A ismi B ismi oyrımı yapmam. Maçın durumuna, havasına ve değişkenliğine göre her futbolcu mutlaka oynama şansı yakalayacaktır” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2012 09:47
Anahtar Kelimeler:
MAÇI TARAFTAR ALDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.