LİGDE EN ÇOK KART ERZURUM’A

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynan ve 1-1 ‘lik eşitlikle sonuçlanan Yimpaş Yozgat maçıyla ilk devreyi 30 puanla kapattı. İlk yarı takımın en golcü ismi Fatih olurken en çok forma şansı alan ise Dada Çelik oldu.

25 Aralık 2012 Salı 10:01
LİGDE EN ÇOK KART ERZURUM’A

Furkan NEHRİ'nin haberi
Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçın  8’inden galip gelirken 6 maçta berabere kaldı 3 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Geçen sezon aynı grupta mücadele eden mavi beyazlı ekip ligin ilk  yarısında oynadığı 18 maçta 21 puan çıkararak 13’üncü sırada bitirmişti. Bu sezon ise 17 maçta topladığı 30 puanla ilk yarıyı 7’inci bitiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor daha başarılı bir tablo çizmiş odu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ilk devre sonucunda  toplam 24 kez rakip kalelerini havalandırırken kendi kalesinde ise 13 gol gördü. Mavi beyazlılar Kazım Karabekir Stadında oynanan maçların 5’inden galip gelirken 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Belediyespor iç sahada aldığı tek mağlubiyet ise ligin 5’inci haftasında Kahraman Maraş Belediyespor’a karşı oldu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dış sahada ise 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ilk yarıyı kapattı. Belediyespor’da 7 gol atan Fatih Arat takımın en golcü ismi olurken Fatih’i 5 golle takip eden Güner Okay’da  Belediyesporun gol arayışlarındaki en etkili isimleri oldu. Belediyespor’da ilk devre en çok forma şansı bulan isim çıktığı her maçta  15 maçta toplam 1350 dakika ter döken Dede Çelik olurken, ilk devre her maçta forma şansı bulan Fatih Arat ise 1311 dakikayla Dede’yi takip eden isim oldu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da en az forma giyen ise 15 dakika oynayan Furkan Çağlın oldu. İlk yarı oynanan 17 maç sonunda toplam 54 kart gören Erzurum Büyükşehir Belediyespor grubunda en çok kart gören takım oldu.Çıkan kartlarının 2’sinin rengi ise kırmızı. Mavi beyazlılarda en çok kart gören futbolcu 7 sarı kartla savunma oyuncusu Dede Çelik olurken Belediyespor’a çıkan 2 kırmızı kart ise takım kaptanı Cabir Coşar ve Zafer Doğan’a çıktı.

Editör

Son Güncelleme: 25.12.2012 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.