Liderden 1 puan alıp da üzülen tek takım biziz…

Liderden 1 puan alıp da üzülen tek takım biziz…

admin
admin
19 Kasım 2017 Pazar 12:54
Liderden 1 puan alıp da üzülen tek takım biziz…

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Ümraniyespor'la golsüz berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, lig liderine karşı çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak galip gelemediklerini söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sayısız gol pozisyonuna girdiklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Liderden 1 puan alıp da üzülen tek takım biziz diye düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar neredeyse tek kale oynadık. Pozisyonları değerlendirebilsek 10-0 bitecek bir maçtı. Oyunun belli bölümlerinde yaptığımız hatalar oldu. Maçın tamamına baktığımızda çok üstün bir Erzurumspor vardı. Çok atak ve güzel bir futbol sahaya yansıttık. Ümraniyespor ilk defa bir maçta bu kadar pozisyon vermiştir diyebilirim. Güzel futbolu galibiyetle süsleyemedik. Çok net pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Futbolcularımı kutluyorum. Beraberlik bizi üzdü. İstekli, arzulu oynadık. İnşallah bundan sonraki maçlarda Erzurumspor daha iyi olacak."

ÜMRANİYESPOR CEPHESİ

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş ise zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini ve bu tahminlerinin boşa çıkmadığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Hücuma giderken kaptırdığımız toplar sonucu kontra ataklarla gölü de yiyebilirdik. Erzurumspor kazansaydı belki haklı bir galibiyet alabilirdi. Rakım bizi etkiledi. Bizim de çok net gol pozisyonlarımız oldu. Çok güzel bir mücadele vardı sahada."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.