Leo gitti, Mücahit geldi

BB Erzurumspor, sol bek oyuncusu Leo Schwechlen ile yollarını ayırdığını duyurdu. Mavi-beyazlılar Gazişehir Gaziantep’ten sol bek oyuncusu Mücahit Albayrak’ı da sezon sonuna kadar kiraladı.

admin
admin
05 Ağustos 2019 Pazartesi 06:57
Leo gitti, Mücahit geldi

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda etmesi sonucu yabancı oyuncuları ile yollarını ayırmaya devam ediyor. Erzurum ekibi son olarak geride kalan sezonda takımda en çok süre alan 30 yaşında ki sol bek oyuncusu Leo Schwechlen ile yollarını ayırdığını duyurdu. Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Mavi - Beyazlı ekip şu ifadelere yer verdi: “Erzurumspor’umuza kattıkların için teşekkürler, yolun açık olsun Leo!”

Leo geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor forması ile 34 maça çıkarken 1 gol 1’de asist katkısı yapmıştı. Futbolcuyla Süper Lig ekiplerinden eski takımı Göztepe’nin ilgilendiği biliniyor.

BB ERZURUMSPOR MÜCAHİT ALBAYRAK’I KİRALADI

BB Erzurumspor, Gazişehir Gaziantep’ten sol bek oyuncusu Mücahit Albayrak’ı sezon sonuna kadar kiraladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, Gazişehir Gaziantep’in sol beki 28 yaşındaki Mücahit Albayrak’ı 1 yıllığına kiraladı.

Transferi sosyal medya hesabından duyuran mavi-beyazlılar, "Kiralık olarak kadromuza kattığımız Mücahit Albayrak önümüzdeki sezon Erzurumspor’umuzun formasını terletecek! Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Albayrak, geçtiğimiz sezon Gazişehir’de 7 maçta görev alırken 1 asist yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.