KURUMLAR MASADA STRES ATIYOR

Erzurum’da beş yıldır üst üste düzenlenen Kurumlar arası Masa Tenisi Ligi kıran kırana geçiyor.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
07 Ocak 2016 Perşembe 12:56
KURUMLAR MASADA STRES ATIYOR
Erzurum’da beş yıldır üst üste düzenlenen Kurumlar arası Masa Tenisi Ligi kıran kırana geçiyor. Kurum ve Kuruluş takımları masa tenisi ile iş stresini atıyor. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin organize ettiği Güvendik Marketler Zinciri’nin sponsorluğunda yapılan Kurumlar arası Masa Tenisi Ligi çekişmeli müsabakalara sahne oluyor. Üst üste beşincisi düzenlenen masa tenisi liginde kurum ve kuruluş takımları kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyor. Masa Tenisi Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi ve Milli Takım antrenörü Mahmut Çağlayan ile antrenör Vedat Küçükoğlu nezaretinde bu yıl beşincisi düzenlen Kurumlar ve Kuruluşlar Ligi 22 takımın katılımıyla Yakutiye Spor Salonu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan ilk hafta müsabakalarıyla başladı. Her yıl geleneksel hale getirilen Kurumlar ve Kuruluşlar Ligi her yaştan ve her kesimden büyük bir ilgi görüyor. İl temsilcisi Mahmut Çağlayan, lig öncesi bütün kurum ve kuruluşlara gerekli olan duyuruların yapıldığını ve lige katılan takım sayısının kendilerini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini belirtti.
AMACIMIZ SPOR YAPTIRMAK VE STRESTEN UZAKLAŞTIRMAK
Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, amaçlarının kurum ve kuruluşlarda görev yapanları günlük iş stresinden uzaklaşıp, yarışma heyecanı tattırmak olduğunu söyleyerek, “Beş yıldır üst üste düzenlediğimiz bu lig sayesinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların tanışıp, kaynaşmalarını sağlıyoruz. Kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzat durmalarına katkıda bulunuyoruz. Vücutlarının zinde ve sağlıklı olmalarına sebep oluyoruz” dedi. “Masa Tenisi sporunun yaşı yoktur” diyen Çağlayan, Hangi yaşta olursa olsun, özellikle orta yaşın üzerindeki her insanın rahatlıkla yapabileceği insan vücudu için en yararlı spor türü olduğunu söyledi. Çağlayan, “Hedefimiz, aktif spor yaşını geçmiş yetişkinleri spora döndürmek, kurum ve kuruluşlar arasında dayanışmanın gelişmesine katkıda bulunmak ve masa tenisini yaygınlaştırmaktır” dedi.
KAZANAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEK
Kurumlar Masa Tenisi Ligi’nde başarılı olan takımların Türkiye Şampiyonasına katılacağına işaret eden Çağlayan, “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yarışma talimatı uyarınca diğer illerinde katıldığı ve değişik illerde sırayla yapılan Türkiye Şampiyonası tertip edilmekte olup Erzurum Ligi’nde dereceye giren ilk üç takım 22-24 Nisan da Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Erzurum’u temsil etmeye hak kazanacak” dedi.
Çağlayan, dereceye giren takımlara ayrıca çeşitli ödüllerin verileceğini de sözlerine ekleyerek, bu tür organizasyonların düzenlenmesinde büyük katkıları olan GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’a teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.