KÜÇÜKLER: SÜPER KUPA TFF’NİN GÜNDEMİNDE

Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanıp oynanmayacağı merak edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ilk adımı attı.

01 Haziran 2012 Cuma 16:15
KÜÇÜKLER: SÜPER KUPA TFF’NİN GÜNDEMİNDE
Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanıp oynanmayacağı merak edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ilk adımı attı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’le görüşen Küçükler, sevindirici haberler verdi. Başkan Küçükler, “Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması federasyonun da gündeminde. Teknik bir takım eksiklikler var, bunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’le görüştü. Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki oynanacak olan Süper Kupa finaline Erzurum’un ev sahipliği yapması için seferber olan Başkan Küçükler, heyecanla beklenen ilk açıklamayı yaptı. Küçükler, Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması yönündeki düşünce ve beklentilerin TFF’nin de gündeminde olduğunu vurgulayarak, federasyon yönetiminin teknik bir takım eksiklikler üzerinde durduğunu söyledi. TFF Başkanı Demirören’in, karşılaşmanın yapılacağı Yeni Erzurum Stadyumu’nun zeminiyle ilgili olan bu eksikliklerin giderilmesi yönündeki beklentisini dile getirdiğini anlatan Başkan Küçükler, “Stadyum zeminin sahip olması gereken bazı standartlar var. Karşılaşmanın yapılabilmesi için Erzurum Stadyumu’nun bu standartları taşıyor olması gerekiyor” diye konuştu.
 
BAŞKAN KÜÇÜKLER: TFF’NİN KAYGILARINI GİDERME YÖNÜNDE GARANTİ VERDİK
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, TFF Başkanı Demirören’in, Süper Kupa finalinin Erzurum’da yapılmasıyla ilgili olarak nihai kararın verilebilmesi için öncelikle stadyumdaki zemin problemlerinin çözüme kavuşturulması gerektiğini belirttiğini açıklayan Küçükler, “TFF Başkanımızla bu konuda kapsamlı bir değerlendirmede bulunduk. Final maçının oynanacağı yerle ilgili olarak henüz net bir karar verilmiş değil. Erzurum konusunu gündemlerine almış durumdalar. TFF Başkanımızın stadyumun zeminiyle ilgili olarak bazı kaygıları vardı; biz de kendisine bu eksikliklerin kısa sürede giderilebileceği garantisini verdik” şeklinde konuştu.
Küçükler, TFF Başkanı Demirören’in kendisiyle yaptığı görüşmenin ardından yurt dışına çıktığını belirterek, “Federasyon başkanımız yurt dışından döndükten sonra konuyu ele alacaklarını beyan etti. Biz de bu süre zarfında TFF yönetimini kaygılandıran eksikliklerin en kısa zamanda ortadan kaldırılması yönünde çözüm arayışlarına girişeceğiz” dedi.
TFF Başkanı Demirören’le seyahati dönüşünde tekrar görüşeceklerini vurgulayan Küçükler, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Bulunulması gereken her türlü teması gerçekleştirecek ve inşallah Süper Kupa finalini Erzurum’a kazandıracağız” ifadesini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2012 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.