KÜÇÜKLER LİGİNDE DE ŞAMPİYON DSİ SPOR

Sevgili okurlarım Geçen haftaki yazımda Gençler liginin sıralamasını yaparken 2.olan Yakutiye Gençlik Spor yerine sehven Gençlik Spor yazmışım bundan dolayı başta Yakutiye Gençlik Spor dan sonra Hocaları Murat Hocamdan ve Sporcularından ÖZÜR diliyorum.

27 Mart 2012 Salı 14:41
 KÜÇÜKLER LİGİNDE DE ŞAMPİYON DSİ SPOR
Bu yanlışlığımı fark eden Nurdan hocama da buradan teşekkür ediyorum
5 Takımın katıldığı DSİ Spor A ve B Takımı Gençlik Spor A ve B Takımı ve Çelebi Spor kulüplerin katıldığı Küçükler ligini DSİ Spor Kulübünün  Şampiyonluğuyla son buldu.. Küçükler Liginin ikincisi  Gençlik Spor , üçüncülüğü DSİ Spor B Takımı kazandı.
 1. olan DSİ A  Takımının Şampiyonluk Kupasını DSİ Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu verdi , 2.ci olan Gençlik Spor Kulübünün ödülünü İl Temsilcisi Semahattin Yıldız ve 3.üncü olan DSİ Spor B Takımın ödülünü ise DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur  verdi.
DSİ Spor kulübü böylece Küçükler , Yıldızlar ve Gençlerde Erzurum 1.si Olarak Basketbol da Erzurum un en büyüğü olduğunu bir daha bizlere gösterdi.                                      
28 Mart  1 Nisan tarihleri arasında Gümüşhane’de yapılacak olan KuzeyDoğu Bölge Şampiyonasına  Erzurum’u temsilen katılacak. 10 takımın katılacağı turnuvada her zaman olduğu gibi Hedef Bölge şampiyonluğudur.
DSİ Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu olarak bu  yıl hedeflerimizi yakalamanın mutluluğu içinde ERZURUM’u temsilen bugün (27.03.2012) Gümüşhane yollarındayız inşallah burada başarılı oluruz.
Gümüşhane den geldikten sonra Ağrı da yapılacak Gençler KuzeyDoğu  Bölge Şampiyonasına katılacağız.
DSİ Spor Kulübü olarak Erzurum Basketboluna  hizmet etmeye çalışıyoruz buna elimizden geldiği kadar  çaba gösteriyoruz , bu çalışmalarımızı taktir edenlerden Allah razı olsun ;  eleştirenlerde haklı oldukları yönler varsa yanlarında olurum. Basketbol camiasının her ferdini tanıyorum ; her fertte beni tanıyor onun için eleştirilerinizi korkmadan cesurca adınızı yazarak (gerçek adınızı) yazınız ki yardımcı olayım .Tek hedefimiz var o da “ ERZURUM BASKETBOLUNU KALKINDIRMAK”  yoksa isim yazmadan hakaret ederek yapılan yorumlarla hiçbir yere varamayız.
Haftaya görüşmek dileğiyle saygılarımla…

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2012 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet çetin 2012-03-28 19:29:43

eline sağlık cem abi