KREDİMİZİ TÜKETTİK

Pazar günü deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu maça dönüm maçı gözü ile bakıyor. Ligde 60 gündür galibiyet yüzü göremeyen Mavi-beyazlılar, hem galibiyet hem de puan kaybetme kredisine son vermek istiyor.

31 Ocak 2013 Perşembe 10:18
KREDİMİZİ TÜKETTİK
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Geçtiğimiz hafta kötü bir futbol sonucunda Gümüşhanespor ile berabere kalan ve zirvenin tam 15 puan gerisinde kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespr, kötü gidişata Çorum Belediyespor deplasmanında ‘dur’ demek istiyor. Mavi-beyazlı takım, mutlak üç puan parolası ile Çorum maçına bileniyor. Yeni Sentetik Sahada yapılan taktik idmanında Teknik Patron Taşkın Güngör, oyuncularından artık tek puan kaybı istemedi. Güngör, “Puan kaybetme kredimiz kalmadı. Artık kendimizi toparlamamız ve bu şehre layık olmamız lazım” dedi.

ARTIK LÜKSÜMÜZ KALMADI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un geride kalan 15 maçta puan kaybetme gibi bir lüksü kalmadığını belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör, oyuncularından dikkatli olmalarını istedi. Bundan sonra kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını ifade eden Güngör, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Çorum maçını kazanıp, yeniden çıkışa geçeceklerini ve 60 günlük galibiyet hasretine son vereceklerini söyledi.

REVİZYON YAPMAYA HAZIRLANIYOR
Dün Yeni Sentetik Saha’da taktik idmanı yapan Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Taşkın Güngör, Kulüp Menajeri Necdet Gümüşenek ile de yedek kulübesinde mini bir toplantı yaptı. Oyuncularına gözdağı veren Tecrübeli çalıştırıcı, zorlu Çorum Belediyespor maçı öncesinde de ‘revizyon’ sinyali verdi. Gümüşhane maçında vasatın altında oynayan futbolcularını kızağa çekmesi beklenen Güngör’ün Çorum Belediyespor maçına değişik bir onbiri sahaya sürebileceği de ifade ediliyor.  Bu arada Gümüşhane maçının sonlarına doğru sakatlanan ve ambulansla hastaneye götürülen Dede Çelik, dünkü idmana katılmadı. Tecrübeli defans oyuncusunun tedavisine dün de devam edildi.  

Editör

Son Güncelleme: 31.01.2013 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-01-31 10:34:40

kaç gündür galibiyet alamıyorsunuz ama yine vasat oynuyorsunuz insan biraz utanır kendisi üzülmüyorsa da o soğukta gelen ve takımını canı gönülden destekleyen taraftarlar için güzel bir futbol ortaya koyar.tabi ki ceza olmadığı için bizde önemli değil ister iyi ister kötü oyna farketmez zaten paranı alıyorsunuz ya.bu arada siirt sporun başında bulunan hasan hoca istifa etmiş