KÖRFEZDE BATTIK

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, mutlak puan amacı ile gittiği İzmit deplasmanında umduğunu bulamadı. Gebze’de oynanan maçta ev sahibi Darıca İbrahim Fatih ile 37. Dakika öne geçti. Büyükşehir bu gole 39’da Fatih Arat ile karşılık verdi. Darıca 44.dakikada Yusuf’un penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçerek, maçı da bu skorla kazanarak liderliğini korudu. Büyükşehir ise haftanın en karsız takımı oldu.

17 Aralık 2012 Pazartesi 09:10
KÖRFEZDE BATTIK



Nurullah PALA ve Furkan Nehri'nin haberi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligin onaltıncı haftasında deplasmanda ummadığı bir mağlubiyet aldı. Geçen hafta evinde Altınordu’ya puan kaybeden Erzurum temsilcisi Büyükşehir Belediyespor, bu haftada deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla Büyükşehir Belediyespor, 16. Haftada üstteki takımlarının maçlarını kayıpsız geçmesi nedeniyle haftanın en hasarlı takımı oldu. Mavi-beyazlılar, bu sonuçla 29 puanda kalırken, lider Darıca Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkı da 11’e çıktı. Erzurum ekibinin mağlubiyeti şehirde şok etkisi yaratırken, Gebze Stadı’nın tribünlerini dolduran yüzlerce Erzurumlu da üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.

YÜZLER ASILDI
Büyük umutlarla Darıca Gençlerbirliği maçı için İzmit deplasmanına çıkan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da alınan 2-1’lik mağlubiyet morallerin alt üst olmasına neden oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile Mavi-beyazlı kulübün yöneticilerinin de izlediği maçta, takımın mağlup olması büyük bir üzüntü yarattı. Maçtan sonra Mavi-beyazlı futbolcular ve teknik heyet üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu.

FATİH YİNE YAZDI AMA…
Gebze Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi takım, 37. Dakikada geliştirdiği atakta golü İbrahim Fatih Dilek’le buldu. Bu futbolcu attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu üzerinden çabuk atan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, golcüsü Fatih Arat ile beraberliği yakaladı. Fatih durumu 1-1 yaparken, bu sezon Büyükşehir forması ile ligdeki 8’inci golünü attı. Maçın 44. Dakikasında Darıca Gençlerbirliği’nin kazandığı penaltı atışını gole çeviren Yusuf takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında takımların gol girişimleri sonucu değiştirmeyince maç 2-1 Darıca Gençlerbirliği’nin üstünlüğü ile sona erdi. Darıca Gençlerbirliği puanı 40 yaparak gol averajı ile lider Altınordu ile birlikte aynı puana ulaştı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor 29 puanla ligde yedinci sırada yer aldı.

RADİKAL KARARLAR YOLDA
Son üç maçta yedi puan kaybeden ve sadece 2 puan toplayabilen Büyükşehir Belediyespor’un Darıca Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 mağlup olması yönetimi harekete geçirdi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetimi, bugün takımın İstanbul’dan dönüşü ile birlikte teknik heyetten kötü gidişat hakkında rapor isteyeceği ve bu rapor doğrultusunda gerekli radikal kararları uygulamaya koyacağı öğrenildi. Yönetimin, “Nasıl ki, bir takımın iyi gidişatında ödüller var ise, kötü gidişatında da cezalar olacaktır. Bizde gerekli cezaları gerekli olan şahıslara vereceğiz” dediği öğrenildi.

TOPLU SONUÇLAR

Darıca G.Birliği-Büyükşehir Bld:2-1

Beylerbeyi-Diyarbakırspor:4-2

Emrespor-Gümüşhanespor:0-1

Keçiörengücü-Kocaelispor:3-0

Oyak Renault- Çorum Belediye:1-0

Sancaktepespor-Arsinspor:0-0

Yimpaş Yozgat-Mardinspor:7-0

 

 

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2012 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2012-12-17 09:36:23

yönetm hiç düşünemiyo demi kötü gidişin nedeninin teknik adam olabileceğini.ney bu adam fatih terim mi kimse sorgulamaıyo söyle hocam kim suçluysa keselim cezasını musa emrah lokman yetmez dahasını da silelim senin için diyo.çok yanlış yapıyorlar ve ve bunun bedelini bir sene kaybıyla ödeyeceğiz