KONTENJANA TAKILDILAR

Şu ana kadar dış transferde 7 futbolcuya imza attıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor, iç transferde altı futbolcu ile da karşılıklı olarak sözleşmelerini fes etti. 5 futbolcuda da kontenjan nedeniyle belirsizlik sürüyor.

18 Temmuz 2013 Perşembe 00:23
KONTENJANA TAKILDILAR
Nurullah PALA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da taşlar yerine oturmaya başlıyor. Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda devam ettiren Erzurum ekibinde, yönetim futbol takımındaki futbolcu sayısını da netleştirmeye başladı. İç transferde kalmasını isteği futbolcuların yanına 7 yeni ismi takviye eden ve dört transfer yapmayı da arzulayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetimin yeni sezonda iç transferdeki bir çok oyuncu ile de zorunlu olarak yollarını ayırdı. Kontenjan nedeniyle yönetim şu ana kadar Zafer Doğan, Oktay Gümüş, kaleci Gürcan Yücelik, Cihan Fatih Özdemir, kiralık olarak giden İbrahim İdis ve devre arasında kiralık olarak kulübe gelen kaleci Erhan Kırcı ile yollarını ayırdı. Yönetim bu futbolcularla yaş kontenjanı nedeniyle karşılıklı olarak görüşerek mukavelelerini feshetti. Sözleşmesi biten Kaptan Cabir ile yeniden anlaşmaya yanaşmayan yönetimin sakatlığı henüz geçmeye Dede Çelik, Emrah Bayram, Samet Altunkaynak ve Muhammet Emin Bakan ile de yaş kontenjanı nedeniyle  zorunlu olarak yollarını ayırması bekleniyor.
Dün üç antrenman yaptı
Yeni sezon öncesinde kadrosuna kaleci Hüseyin Daş, sol kanat oyuncusu Hakan Çakır, Sağ Kanat Oyuncusu Erhan Çalışlar,  orta saha oyuncuları Mustafa Özkaya, Güneş Can Görgülü, Ozan Arif Önal ve sağ açık Haluk Zeybek ile mukavele imzalayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Yavuz İncedal ile yardımcıları nezaretinde yeni sezon ilk etap kampını sürdüren Mavi-beyazlılar, dün üç antrenman yaptı. Sabah Atatürk Üniversitesi Stadı’nda çalışan ve öğlede Yolspor Salonu’nda ağırlık idmanı yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, akşam idmanının ise Ilıca’da yaptı. 75. Yıl Orhan Tavlı Stadı’nda 1.5 saat süren bir çalışma gerçekleştiren Erzurum ekibi, teknik ve taktiğe dayalı bir çift kale maçı yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 18.07.2013 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.