KOMANDO EĞİTİMİ

Pazar günü deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediyespor’da dün Teknik Patron Güngör, futbolcularına adeta komando eğitimi gibi bir idman yaptırdı.

14 Kasım 2012 Çarşamba 10:48
KOMANDO EĞİTİMİ
Nurullah PALA haberi...


Pazar günü deplasmanda Keçiörengücü ile adeta bir erken finale çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor, dün yorucu bir idman yaparak zorlu maça hazırlandı. Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde yapılan idmanda futbolcular adeta komando eğitimine tabi tutuldu. Zorlu bir komanda eğitimin ardından futbolcular, GHSİM’nin yeni çim sahasında teknik ve taktik idmanı yaptı.

GÜNGÖR İÇİN SAVUNMA
Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Sancaktepe maçının ikinci yarısında hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile tribünlere gönderilen ve kendisine hak mahrumiyeti cezası gelen Teknik Patron Taşkın Güngör, için kulüp savunma hazırladı. Kulüp avukatları tarafından hazırlanan savunma Futbol Federasyonu’na gönderildi. Sancaktepe maçının 53.dakikasında ikinci sarıkarttan kırmızı kart gören Zafer Doğan’a ise bir maç oynamama cezası geldi. Bu futbolcunun yerine Pazar günü Keçiören maçında sağ kanatta İsmail’in görev yapması bekleniyor. Dün yapılan idmanda Muhammet Emin Bakan ile Endinç Pekgöz hafif sakatlıkları nedeni ile düz koşu yaptı.  Rahatsız olan Muhammet Emin Bayoğlu ise antrenmana katılmadı. Haftalardır galibiyete hasret olan A2 Takımı, önceki gün Orhan Tavlı Stadı’nda oynanan maçta Trabzonspor’dan 4 gollü bir yenilgi alarak  sahadan ayrıldı ve galibiyetk hasretine son veremedi. 

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2012 10:52
Anahtar Kelimeler:
KOMANDO EĞİTİMİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.