KIRMIZI ŞİMŞEKLER TFF'YE BAŞVURDU

Pazar günü Kalkandere Belediyesporlu bazı taraftarların saldırısına ve hakaretlerdine uğrayan ve yeterli emniyet güvenliği sağlanmadığı için maça çıkamayan Aşkale 3 Mart Beldespor, maçın tarafsız sahada oynanması için TFF'ye gerekli başvuruyu yaptı.

17 Nisan 2012 Salı 11:25
KIRMIZI ŞİMŞEKLER TFF'YE BAŞVURDU
Bu sezon BAL liginde yoluna tam gaz devam ederken ve ligde lider durumda iken Göle maçı dönüşü yaşadığı talihsiz kaza sonucu planları alt üst olan Aşkale 3 Mart Beldespor'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Trafik kazasının şokunu atlatamadan kendi evinde Refahiyespor'a hakem hataları sonucu mağlup olan ve şampiyonluk şanısını yitiren Aşkale 3 Mart Beldespor, lig ikinciliği için gittiği Kalkandere'de Kalkandere taraftarının saldırısına uğradı. Kırmızı-siyahlı kulüp yöneticileri, takımın can güvenliği olmadığı için sahaya çıkamadıkları için hakemlere dilekçeyi verip, maça çıkamayacaklarını belirttiler. Erzurum'a döndükten sonra da hiç beklemeyen Aşkale 3 Mart Beldespor yönetimi, maçın tarafsız bir sahada oynanması TFF'ye gerekli başvuruları yaptı.
ERZURUM YANIMIZDA OLMALI
Altı as futbolcusunun trafik kazasında yaralanması sonucu eksik kalan ve altı futbolcusundan yoksun bir şekilde sahaya çıkan Aşkale 3 Mart Beldespor Teknik Patronu Sinan Boyacı, Erzurum halkından ve Erzurumlu siyasilerden davalarına sahip çıkmasını ve Aşkale 3 Mart Beldespor'un haklarını korumasını istedi. Aşkale 3 Mart Beldespor olarak Erzurum'u temsil ettiklerinin altını çizen Boyacı, "Futbolu ve sporun tüm birimlerinin yanı sıra şehrin ileri gelenlerini ve siyasileri göreve çağırıyoruz. Bizim doğrudan 3. Lige alınmamız gerekirdi. Bu olmadı, transfer izni verilmedi. Şimdi de Kalkandere'de haksızlığa uğradık. Çocuklarımızın can güvenliğini Kalkandere ve Rize Emniyeti yeteri kadar sağlayamadığı için maça çıkamadık. TFF'den maçı tarafsız bir sahada oynatmasını istiyoruz. Bunun için de tüm Erzurumlardan destek bekliyoruz" dedi.
Boyacı iyi günlerinde ve kötü günlerinde hep yanlarında olanlara ve özellikle de Dadaşlar Grubu taraftar topluluğuna desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2012 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.