"Kimseden çekinmiyoruz"

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının takım ve Erzurum için çok önemli olduğunu söyledi.

admin
admin
15 Ağustos 2018 Çarşamba 08:45
"Kimseden çekinmiyoruz"

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş'la yapacakları maça ilişkin, "Biz gücümüzü ve haddimizi bildiğimiz gibi rakibin de gücünü biliyoruz. Önceden de söyledim, kimseden çekinmiyoruz, maçı kazanmak için oynayacağız." dedi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının takım ve Erzurum için çok önemli olduğunu söyledi.

Altıparmak, Erzurum'un uzun zaman sonra Süper Lig'de temsil edildiğini anımsatarak, "Süper Lig'de kendi evimizde büyük bir takımı ağırlayacağız." ifadesini kullandı.

Ligde ilk maçı Atiker Konyaspor ile yaptıklarını ve istedikleri sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Altıparmak, "Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık ve maçı kazanabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. 2-0'dan geri geldik ama 3-2 mağlup olduk. Bu hafta ligde taraflı tarafsız hatta Avrupa'nın bile kabul ettiği kadrolardan birine karşı oynayacağız. Biz gücümüzü ve haddimizi bildiğimiz gibi rakibin de gücünü biliyoruz. Önceden de söyledim, kimseden çekinmiyoruz, maçı kazanmak için oynayacağız." diye konuştu.

Taraftarlardan da destek isteyen Altıparmak, şöyle konuştu:

"Rakibin iyi kötü yanlarını biliyoruz ama önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Beşiktaş maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Antrenmanlarda çalıştığımız her şeyi hafta sonu uygulayacağız. Burada bizim kadar taraftarlarımıza da büyük bir iş düşüyor. Hem Türkiye'ye vereceğimiz mesaj hem de statta verecekleri katkı bizim için çok önemli."

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Lokman Gör de hafta sonu çok önemli bir karşılaşma olacağını belirterek, "Burası Erzurum ve her zaman zor bir deplasman olmuştur. Geçen sene bunu biz rakiplere yaşatmıştık. Bu sene de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Umarım sahadan iyi skorla ayrılıp ondan sonra iyi bir seri yakalarız. Sezona gol atarak başlamak çok iyi. Ben stoper oynuyorum ama ileri çıkıp takıma katkı sağladığım zaman mutlu oluyorum, umarım bunun devamı gelir." ifadelerini kullandı.

ANTRENMAN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 19 Ağustos Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde kulüp binası yanındaki sahada gerçekleştirilen 1,5 saatlik antrenmanda mavi-beyazlı futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalıştı. Futbolcular daha sonra dayanıklılık çalışması ve çift kale maç yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.