Kesin Leo’nun kendisi gitmek istemiştir!

Kesin Leo’nun kendisi gitmek istemiştir!

admin
admin
17 Temmuz 2019 Çarşamba 00:39
Kesin Leo’nun kendisi gitmek istemiştir!

Vedat REFAYELİ

İlk başlardaki durgunluk yok. Günler ilerledikçe BB Erzurumspor’un 1.ligde mücadele edeceği kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor.

Gelenler, gidenler derken ideal kadro oluşma yoluna girdi. Ancak geçtiğimiz gün gönderilenler arasında Leo’yo görünce çok şaşırdığımı söylemeliyim.

Erzurumspor’da geçen sezon en uzun süre alan oyuncu olan ve istikrarlı futbolu ile mavi-beyazlı takıma katkısı bulunan Leo’nun gönderilmesini doğru bulmadığımı söylemeliyim. Hem de o mevkide öyle bir oyuncu bu ligde az bulunur.

İnşallah yönetim ekonomik sebeplerden dolayı bu oyuncu ile yeni sezon için anlaşmamıştır. Yoksa Leo anlaşılmayacak bir oyuncu değil.

Kaldı ki Leo gibi sol kanatta bir oyuncu alayım dersen kolay kolay bulamazsın. Hem de onun gibi ligi bilen ve de tecrübeli.

Dedim ya. Leo’nun kendisi kesin ayrılmak istemiştir. Yoksa yönetimin öyle bir lüksü olamaz. Nokta. Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.