KENDİNDEN ‘EMİN’

Sancaktepe maçının yıldızı kaptan Muhammet Emin Bakan, Keçiören maçı için iddialı konuştu.

14 Kasım 2012 Çarşamba 09:49
KENDİNDEN ‘EMİN’
Nurullah PALA haberi...

Haftalar sonra ilk onbirde takım kaptanı olarak sahaya çıkan ve Sancaktepe Belediyespor maçında müthiş bir oyun sergileyen Muhammet Emin Bakan, Keçiörengücü maçında da görev verilmesi halinde yüreğini ortaya koyacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyespor’da  Sancaktepe Belediyespor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin coşkusu yaşanıyor. Hafta sonunda kendi evinde Sancatpete Belediyespor’u konuk eden ve Fatih Gültekin ile Güner Okay’ın  golleri ile sahadan 2-1  galip ayrılan Büyükşehir Belediyespor’da Keçiörengücüspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Mavi-beyazlılar,Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde ara vermeden Keçiören maçı için dün  GHSİM sahasında idman  yaptı. Mavi-beyazlı takımda ilk onbirde görev alan ve orta sahada müthiş bir performans sergileyen kaptan Muhammet Emin Bakan, başarısının Keçiörengücü maçında da devam edeceğini söyledi. Tecrübeli orta saha oyuncu, bulduğu forma şansını bırakmaya da hiç niyetli olmadığını ifade etti. Muhammet Emin Bakan, “Çok çalışarak formayı kaptım, artık bırakmam” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Haftalar sonra ilk onbirde sahaya çıkan ve müthiş bir mücadele örneği sergileyen Muhammet Emin Bakan, seyircinin kendisine gösterdiği destek dolayısı ile çok duygulandı. Taraftarın alkışlarına seyirciyi alkışlayarak cevap veren Muhammet Emin Bakan, Keçiören maçı öncesinde de taraftara galibiyet sözü verdi. Kaptan Muhammet Emin, “Pazar günü Kazım Karabekir Stadı’nda taraftarımız muhteşemdi. Doksan dakika boyunca bizden hiç desteklerini esirgemediler ve galibiyette önemli rol oynadılar” dedi.

ZAFER BİZİM OLACAK
Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ve lig sonunda zaferin kendilerinin olacağını inandığını belirten Büyükşehir Belediyespor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammet Emin,  ligin 12. Haftasında karşılaşacakları  Keçiörenspor maçını da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Yıldız oyuncu, “Maçta takımımıza ve oyundan çıkarken de şahsıma destek veren tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Takım olarak taraftarımıza ve Erzurum’a layık olamaya çalışıyoruz. İnşallah Sancaktepe maçındaki inancımızı ve mücadelemizi Keçiörengücü maçında da  göstereceğiz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2012 09:57
Anahtar Kelimeler:
KENDİNDEN ‘EMİN’
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.