Kazım Karabekir Stadı pazara hazırlanıyor

Süper Lig'in 26. haftasında 21 Şubat Pazar günü Atakaş Hatayspor'u konuk edecek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un karla kaplanan stadı, görevlilerce kardan temizlenip maça hazır hale getirilmeye çalışılıyor.

admin
admin
19 Şubat 2021 Cuma 07:17
Kazım Karabekir Stadı pazara hazırlanıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Erzurum'da iki gündür etkili olan kar yağışının ardından Kazım Karabekir Stadı'nın zemininde kar birikintileri oluştu.

Söz konusu statta pazar günü saat 13.30'da oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Atakaş Hatayspor karşılaşması öncesi saha zemininin temizlenmesi için yoğun çalışma başlatıldı.

Alttan ısıtma sistemine sahip zeminde, ekiplerce kar temizleme çalışmalarının yanı sıra çimlerin zarar görmemesi için de çalışmalar gerçekleştiriliyor.

MKE Ankaragücü maçının ardından özellikle güney kale önünde olumsuz hava koşullarından etkilenen bölgeye güneş ışık panelleri konulurken, görevlilerce portatif kar küreme araçlarıyla temizlik yapılarak zeminin sürekli hazır tutulmasına çalışılıyor.

Görevliler, aralıklarla devam eden kar yağışı sebebiyle stattaki kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKazım KarabekirZtad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.