KAYMAKAM ÖZ: BİLİCİ’NİN BAŞARISI BİZİM İÇİN BİR TARİH

Bulgaristan’da yapılan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’ye bronz madalya kazandıran Aziziye Gençlikspor Kulübü’nün sporcusu Hasan Furkan Bilici’yi ödüllendiren Kaymakam Zafer Öz, “Bilici’nin elde ettiği derece, kulübümüzün ilk uluslar arası madalyası oldu” dedi.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 02:05
KAYMAKAM ÖZ: BİLİCİ’NİN BAŞARISI BİZİM İÇİN BİR TARİH
Erzurumlu Milli judocu Hasan Furkan Bilici’nin başarılı çıkışı tüm hızıyla sürüyor. 66 kiloda Yıldızlarda Türkiye şampiyonu olan ve Anadolu Yıldızlar Ligi’nde de hem birinci etabı, hem de ikinci etabı birinci olarak bitiren Aziziye Gençlikspor Kulübü’nün sporcusu Hasan Furkan Bilici, en son Bulgaristan’da Balkan üçüncülüğüne imza attı. 12-13 Temmuz 2014 tarihlerinde Bulgaristan’da yapılan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda başarılı müsabakalar çıkartan Erzurumlu judocu Hasan Furkan Bilici, 300 dolayında sporcunun arasından sıyrılarak üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. Yıldız sporcu Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Elen ve Antrenörü Canan Karakoç ile birlikte Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ü ziyaret etti. Kaymakam Öz, başarılı sporcuyu ve antrenörünü kutlayarak kendilerini ödüllendirdi.

KISKANÇLIK DEĞİL, REKABET ORTAMI OLUŞTURMALIYIZ

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Hasan Furkan Bilici’nin elde ettiği Balkan üçüncülüğü derecesinin kendileri için tarihi bir başarı olduğunu belirterek, Aziziye Gençlikspor’un Hasan Furkan Bilici sayesinde ilk uluslar arası derece elde ettiğini söyledi. Kaymakam Öz, “İlçemizde sporda kıskançlıktan çok, iyi bir rekabet ortamı oluşturmalıyız. Hem kız hem de erkek öğrencilere spor yaptırmalıyız. İlçemizde Kaymakamlık olarak sporda başarılı olan takımları ve sporcuları ödüllendiriyoruz. Amacımız daha çok şampiyonlar çıkarmak ve ilçemiz ile Erzurum’un adını daha çok duyurmaktır” dedi. Ödül töreninde Hasan Furkan Bilici’nin babası Kadir Bilici de hazır bulundu. Kaymakam Öz, çocuğunun spor yapmasını desteklediği için Kadir Bilici’yi de kutladı. Öz, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Yaşar Elen de, göreve başladıktan sonra ilçemizde adeta spor atılımı yaptı, kendisini tebrik ediyorum. Her zaman Yaşar beyin faaliyetlerini ve çalışmalarını destekleyeceğiz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2014 02:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.