KAYMAKAM ÖZ, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Kaymakam Zafer ÖZzün teşviği ve desteği ile kurulan Aziziye Spor Kulübü ile ortaklaşa yürütülen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün finanse ettiği “İki Teker Çok Şeker’ Projesi’nden yetişen, Uluslararası Bisiklet Yarışları’nda ilk dörde giren Abdullah Kaya’ya ve Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen sürat pateninde madalya kazanan Aziziye Spor Kulübü sporcularımızdan minik ve yıldız short trackçıları kutladı.

22 Ekim 2015 Perşembe 14:55
KAYMAKAM ÖZ, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Kaymakam Zafer Öz'ün teşviği ve desteği ile kurulan Aziziye Spor Kulübü ile ortaklaşa yürütülen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün finanse ettiği “İki Teker Çok Şeker’ Projesi’nden yetişen, Uluslararası Bisiklet Yarışları’nda ilk dörde giren Abdullah Kaya’ya ve Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen sürat pateninde madalya kazanan Aziziye Spor Kulübü sporcularımızdan minik ve yıldız short trackçıları kutladı. 

Kaymakamımız Zafer Öz, Kaymakamlığımız Proje Ofisi ve Aziziye Spor Kulübü ile ortaklaşa yürütülen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün finanse ettiği ‘İki Teker Çok Şeker’ Projesi’nden yetişen ve Trabzon’da yapılan Uluslararası MTB Cup Yarışları’nda U15 Yaş Kategorisinde yarışan ve ilk dört sporcu arasına adını yazdırmayı başaran sporcumuz Abdullah Kaya’yı, Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman’I ve Aziziye Spor Kulübümüz adına short track (Sürat Pateni) yarışlarında başarılı olan sporcuları ve antrenör Zeynep Erkılıç’ı ödüllendirdi.

Aynı zamanda Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü de olan Erzurum GHSİM Personel Şube Müdürü Yaşar Elen’in de hazır bulunduğu törende sporcuların aileleri de minik ve yıldız short trackçıları yalnız bırakmadı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ödül töreninde minik sporcuları başarılarından ötürü tebrik eden sporu ve sporcuyu seven Kaymakam Öz, short trackçılara ve Abdullah Kaya’ya çeşitli hediyeler verdi.

İlçede 11 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğünü ve bin dolayında lisanslı sporcuya sahip bir ilçe olduklarını belirten Kaymakam Zafer Öz, ilçede faal lisanslı sporcu sayısını artırmak için ellerinden gelen gayreti Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Elen ile birlikte göstereceklerini söyledi. İlçedeki diğer bürokratların ve okul yöneticilerini de eğitimin yanında başarılı sporcular yetiştirmesi için seferber olduklarını ifade eden Öz, “Erzurum kış mevsimini en uzun yaşayan illerden birisi, 2011 Üniversiade ev sahipliği yapmış bir kent, ayrıca burada Türkiye’nin en zengin buz salonları var. Bunları iyi değerlendirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek için Aziziye Spor Kulübümüzde kış sporlarına da ağırlık veriyoruz. Short trackçılarımızın Zeynep Erkılıç yönetiminde kısa sürede bu kadar başarılı olması bizim için gurur vesilesi, ayrıca hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Elen’i de tebrik ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.10.2015 15:05
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKaymakamZafer Öz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.