Kayıtlar başladı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde il spor merkezleri için kayıtlar erken başladı.

admin
admin
07 Haziran 2017 Çarşamba 01:23
Kayıtlar başladı

Türkiye’de ilkokul, ortaokul ve liselerde yaz tatili için geri sayım başlarken, Erzurum’da da okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte öğrencilerde bu kez spor heyecanı yaşanacak. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında yorucu bir sınav maratonu geçiren öğrencilere ücretsiz il spor merkezleri ilaç gibi gelecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, il spor merkezleri için sporcu kayıtlarının başladığını söyledi. Yıl boyuncu okul yolunda koşan öğrenciler bu kez spor salonları ile spor sahalarında koşacak. 27 ayrı spor branşında Erzurum ve ilçelerindeki öğrencilere yönelik ücretsiz spor kursları vereceklerinin altını çizen GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi tatilde spor ve diğer aktivitelerle buluşturacak olan il spor merkezlerimizde kayıtlar başladı. Öğrenciler il müdürlüğümüz, ilçe müdürlüklerimiz, spor salonlarımızdan form alarak, bu formları dolduracaklar ve il spor merkezlerimizde spor yapabilecekler” dedi.

Okulların yaz tatiline girmesi ile öğrenciler için düzenleyecekleri ücretsiz spor kurslarının bir fırsat olduğunu belirten Taşkesenligil, “Çocukların ve gençlerin yaz tatilinde yapacağı en önemli aktivitelerden biri de spor yapmak olacak. Gençlik Merkezlerimizin faaliyetlerinden faydalanan çocuklarımız ücretsiz il spor merkezlerimizde de gönüllerince spor yapma şansı bulacaklar. Obeziteden ve internet ortamından kurtulmanın en iyi yolu spor yapmak ve gençlik aktivitelerine katılmak. Şimdiden Erzurumlu gençleri il spor merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.