KAYAK YAPAN GAZETECİLER ÜLKELERİNE DÖNDÜ

36 ülkeden gelen 200'e yakın gazeteci, 25 Şubat - 3Mart arasında 59. Genel Kurullarını Erzurum'da gerçekleştirdi, iki ayrı dalda yarıştı ve ülkelerine döndü.

07 Mart 2012 Çarşamba 13:56
KAYAK YAPAN GAZETECİLER ÜLKELERİNE DÖNDÜ
SCIJ (Ski Club of International Journalists) üyesi gazetecileri, Türkiye Kayak Seven Gazeteciler Kulübü Derneği ve Kayak Federasyonu ağırladı. Tanıtma Fonu ve Spor Bakanlığı destekli projeye 30'dan fazla kamu ve özel kurum sponsor oldu.
Erzurum’daki programın ardından İstanbul'a geçen gazeteciler iki gün boyunca tarihi yerleri gezdi ve eğlendi. Erzurum Palandöken’de ise yoğun kar yağışı ve soğuk altında Alp disiplini slalom ve Kayaklı Koşu dallarında yarışan gazeteciler her gece ayrı bir etkinlikle hem Türkiye'yle ilgili tartışma programlarına katıldı, hem de eğlendi. Resmi program bittikten sonra dönüş için hafta sonu İstanbul'a gelen ve burada da vakit geçiren gazeteciler ülkelerine uğurlandı.
Daha önce adını bile duymadıkları Erzurum'dan çok mutlu ayrılan 200 yabancı gazeteci şimdi teşekkürlerle ülkemizi tanıtan yazı ve programlar hazırladıklarını anlatan mesajları yolluyor. Türkiye'nin kış turizmini tanıtmak amacıyla düzenlenen program büyük ilgi gördü ve başarıyla sonuçlandı.
Yarışlarda; Büyük Bayanlarda birinciliği Slovenyalı Mariet Sostarik, Büyük Erkeklerde yine Slovenya'dan Darko Koren, Orta Kadınlarda İsveçli Lena Hoglunt, Orta Erkeklerde Fransa'dan Donis Kalcck, Genç Kadınlarda İtlayan Cisella Motta ve Genç Erkeklerde yine İtlaya'dan Andrela Mugnaini birinci olmuştu.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2012 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.