Kaya Tarakçı gönderildi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kaptanı Kaya, Grandmedical Manisaspor maçından sonra sergilediği olumsuz davranışlar nedeniyle önce kadro dışı bırakıldı, ardından sözleşmesi feshedildi.

admin
admin
08 Aralık 2017 Cuma 13:11
Kaya Tarakçı gönderildi

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kaptanı kaleci Kaya Tarakçı süresiz kadro dışı bırakıldıktan sonra sözleşmesi feshedildi.

Kulübün basın sözcüsü Metin Barlak yaptığı açıklamada, Kaya Tarakçı'nın Grandmedical Manisaspor maçı sonrasında saha içindeki olumsuz davranışlarının futbolcu ahlakına yakışmayacak boyutlara ulaştığını belirtti.

Açıklamasında, takımın kaptanlığını da yapan Kaya'nın olumsuz davranışlarını soyunma odası koridorunda da devam ettirdiğine dikkati çeken Metin Barlak şunları kaydetti:

"Aynı tutum ve davranışını idareci ve teknik heyetin huzurunda da devam ettiren Kaya'nın, yönetim kurulunca süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Ardından futbolcu ile görüşülerek sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Erzurumspor, kulüp yönetimi, teknik heyeti ve fedakar seyirci camiasıyla birlikte müstesna bir kulüptür. Hiç bir olumsuz davranış karşılıksız bırakılamaz. Zira hiçbir irade kulübün üzerinde olmayıp vazgeçilmez de değildir."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKaya Tarakçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.