KARATEDE BÜYÜK ŞÖLEN BAŞLIYOR

Erzurum yine iki önemli organizasyona ev sahipliği yapıyor.

31 Mayıs 2012 Perşembe 11:44
KARATEDE BÜYÜK ŞÖLEN BAŞLIYOR
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği’nin düzenlediği 9. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası bugün başlarken, Cumartesi ve Pazar günü de Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Büyükler ve Gençler Karate Şampiyonası yapılacak. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda yapılacak olan iki önemli karate turnuvasının büyük ilgi görmesi bekleniyor. Erzurumlular dört gün boyunca karateye doyacak. Uluslararası 9. Palandöken Kupası Karate Turnuvası için Cuma günü saat 15.00’da Havuz Başında Atatürk Anıtına Çelenk konulmasının ardından Yakutiye Kent Meydanına korteş yürüyüşü yapılacak ve daha sonra Cemal Gürsel Spor Salonu’nda ödül töreni ve gösteriler gerçekleştirilecek.

BİN 300 SPORCU KATILACAK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’da yapılacak olan iki önemli karate turnuvası için 10 ülkeden ve Türkiye’den bin 300 dolayında sporcunun tatamiye çıkacağını belirterek, “Erzurum olarak bu yıl hem Uluslararası Palandöken Kupası Karate Müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. Hem de ilk kez Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Büyükler ve Gençler Karete Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Her iki müsabaka için de tüm Erzurum halkını ve sporseverleri tribünlere davet ediyoruz. Dört gün boyunca karateciler Erzurumluların karşısında müsabaka yaparak dereceye girme şansı arayacaklar. Şimdide tüm katılan sporculara, idarecilere ve antrenörlere başarılar diliyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2012 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.