KARATECİLER ÜÇ MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası Denizli’de yapıldı.

14 Ocak 2013 Pazartesi 15:02
KARATECİLER ÜÇ MADALYA İLE DÖNDÜ
Çok sayıda sporcunun katıldığı ve aynı zamanda milli takım seçme müsabakalarının da yapıldığı şampiyonada Erzurum 2 gümüş bir de bronz madalya kazandı. Karate İl Temsilcisi ve aynı zamanda 7. Bölge Temislcisi Ahmet Çelebi, Antrenörler Muhammet Çelebi ve M. Emin Aytek yönetiminde Denizli’ye giden Erzurum kafilesinden Serkan Bingöl kumitede 57 kiloda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Kumite 68 kiloda tatamiye çıkan Burak Ahmet Akbulut’da ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. +78 kiloda Erzurumlu Selim Topaloğlu üçüncülüğü elde ederek bronz madalya aldı. 

Editör

Son Güncelleme: 14.01.2013 15:05
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDenizliKarateciler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.