KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN DENİZLİ'DE

Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmeleri Denizli’de başlıyor.

11 Ocak 2013 Cuma 15:08
KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN DENİZLİ'DE
Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ve Denizli’nin ev sahipliğini yaptığı Ümit-Genç 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmeleri Denizli’de başlıyor. 13 Ocak’a kadar devam edecek olan karate şampiyonasına katılan Erzurum kafilesi de Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi nezaretinde Denizli’ye gitti. Erzurum kafilesinde yer alan sporcular Denizli’ye iddialı bir şekilde giderken, hem dereceye girmek, hem de Milli takıma seçilmek için tatamiye çıkacak. Karate 7.Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi yönetiminde Denizli’ye giden kafiledede Erzurum Gençlikspor, Çelebispor ve Halk Eğitimi Kerkezi’nden karateciler yer aldı. 25 sporcunun bulunduğu Karate Kafilesinde Antrenör olarak da Emre Karataş, Muhammet Çelebi ve M.Emin Aytek yer alıyor.


HEDEF MİLLİ TAKIMA SPORCU VERMEK

Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, Denizli’de yapılan Türkiye şampiyonasına büyük önem verdiklerini ve bu müsabakalar için yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını söyledi. Çelebi, “Bizim amacımız Denizli’de başlayacak olan Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde başarılı olmak. Çok sayıda sporcumuzu Milli takıma kazandırmak, bunun için tatamiye çıkacağız. Denizli kafilesinde yer alan tüm sporcularımıza madalya için güveniyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.01.2013 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.