KARATECİLER MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye Karate Federasyonu 2013 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası Düzce’de yapıldı.

30 Aralık 2013 Pazartesi 15:59
 KARATECİLER MADALYA İLE DÖNDÜ
Karate Federasyonu Ümitler ve Gençler Teknik Kurul Üyesi ve Erzurum GHSİM Karate Antrenörü Ahmet Çelebi yönetiminde Düzce’ye giden Erzurumlu karatecilerden Aydan Akbulut, 55 kiloda tatamiye çıktı. Maçlarını kazanarak finale yükselen bayan karateci, ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Erzurumlu Necati Pınarbaşı ise 75 kiloda mücadele ettiği şampiyonada üçüncü olarak bronz madalya aldı. 60 kiloda mücadele eden Rahmetullah Enes Kaya ile 67 kiloda Erzurum’u temsil eden Serdar Bingöl, madalya maçlarını kaybederek, beşinci oldular.

Erzurumlu karatecilerden Aydan Akbulut ile Necati Pınarbaşı’nın Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’ndan madalya ile dönmesi spor camiasında büyük bir sevinç yaşattı.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2013 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.